Speltips Valencia – Atletico Madrid 29/8: Öppnare än förväntat

Martin Efvergren Publicerat: 29 August 2022

Resultaten har varit blandade för Valencia och Atletico Madrid som nu möts i den tredje omgången av La Liga. Matchen spelas måndagen den 29 augusti 2022 med avspark kl 22:00.

Valencia – Atletico Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Valencia har ett antal svåra år bakom sig där förra säsongen varken var ett steg framåt eller bakåt. Man landade till slut på en nionde plats och den här säsongen är det Gennaro Gattuso som bär ansvaret för att försöka få klubben att lyfta.

Han fick en bra start på jobbet då Valencia lyckades besegra Girona med 1-0 i premiären. Detta trots att Comert fick syna det röda kortet i början av andra halvlek.

Förra helgen väntade emellertid en än svårare prövning då man gästade Athletic Bilbao. Valencia hade svårt att komma åt sin motståndare och gick mållösa i en match som hemmalaget vann med 1-0.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrika möten förra säsongen

Förra säsongen blev något av en mellansäsong för Atletico de Madrid. Man lyckades ändå till slut knipa tredjeplatsen och den här säsongen hoppas man kunna hitta tillbaka till den stabilitet som varit lagets adelsmärke under Diego Simeones ledning.

Precis som Valencia så inledde man lovande och i synnerhet fick nyförvärvet Morata en drömstart. Han öppnade målskyttet med två baljor när Atleti besegrade Getafe hemma med 3-0 i premiären. Förra helgens insats då man gästades av Villarreal blev dock ett baklag. Bortalaget kunde då vinna en jämn tillställning med 2-0 där Molina utvisades i slutminuterna.

Atletico Madrid genomgick en förändring förra säsongen som innebar att man blev ett betydligt målgladare lag. Det blev också märkbart i de båda mötena mot Valencia. Senast de möttes i Madrid i våras slutade det med en 3-2-seger för hemmalaget medan höstens möte i Valencia slutade 3-3.

Förutsättningarna får nu sägas vara relativt jämna där Atletico gäller som favoriter till omkring dubbla insatsen. Spelbolagen lutar också åt att det kommer att bli målsnålt, men jag finner anledning att tro på en mer öppen matchbild, precis som det blev i båda mötena förra säsongen. Mitt spel blir att båda lagen gör mål till 2.00 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 22:00, måndag 29 augusti 2022
TV: 
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: