Speltips Valencia Sevilla 22 december

Speltips Valencia – Real Betis 10/5: Formsvaga lag

De båda Copa del Rey-finalisterna Valencia och Real Betis ställs mot varandra igen i den 36:e omgången av La Liga. Matchen spelas tisdagen den 10 maj 2022 med avspark kl 19.00.

Valencia – Real Betis

La Liga
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. CASINO-TIPS

Valencia och Real Betis möttes för drygt två veckor sedan i finalen av Copa del Rey. Det blev en jämn tillställning som slutade 1-1 efter 90 minuter plus förlängning. Till slut blev det Real Betis som fick lyfta bucklan efter avgörande på straffar.

Valencia har sedan dess spelat två matcher i La Liga som båda slutat oavgjort. I lördags spelade man 0-0 borta mot Athletic Bilbao och dessförinnan blev det 1-1 hemma mot Levante. Därmed har man nu spelat sju raka matcher utan seger.

Valencia placerar sig på en tionde plats i La Liga med tre matcher kvar att spela. De har inte jättemycket att spela för när man gästas av ett Real Betis som fortfarande har möjlighet att knipa en plats i Champions League nästa säsong.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Målsnålt på sistone

Real Betis har alltså mest att spela för i den här matchen. De innehar just nu femteplatsen med två poäng ner till Real Sociedad och sex ner till sjuan Athletic Bilbao. Samtidigt har man fortsatt en teoretisk chans att knipa fjärdeplatsen från Atletico Madrid.

Men precis som för Valencias del så har poängskörden varit skral för Real Betis del den senaste tiden. På de fyra senaste ligamatcherna har man bara tagit två poäng och i lördags föll man tungt hemma mot Barcelona. Bortalaget kunde då säkra segern efter ett avgörande 2-1-mål på tilläggstid.

Valencia och Real Betis möttes, som sagt, senast i den spanska cupfinalen som de sistnämnda vann efter straffar. När de senast möttes i La Liga var det också Sevilla-laget som gick segrande då de vann hemma med 4-1.

När de nu möts igen är det också Real Betis som gäller som favoriter hos spelbolagen. Ett spel på bortalaget ger omkring 2.14 gånger insatsen.

Valencia och Real Betis är i grunden två offensivt inriktade lag, men på sistone har båda haft det trögt med målfabrikationen.

Valencia har bara gjort fem mål på sina nio senaste matcher och totalt har det gjorts under 2.5 mål i åtta av dessa nio matcher. Real Betis har bara gjort två mål på sina fem senaste matcher och totalt har det gjorts under 2.5 mål i fyra av dessa matcher.

Det blev en jämn och tät batalj när lagen senaste möttes och mycket talar för att det kan bli något liknande den här gången. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål totalt till 1.90 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.90
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag 10 maj 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: