Speltips Villarreal – Elche 4/9: Klara favoriter

Axel Sjödin Publicerat: 4 September 2022

Villarreal lär fortsätta att sikta högt och är stora favoriter till vinsten då de gästas av Elche under söndagskvällen.

Villarreal - Elche

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det finns höga förhoppningar på Villarreal inför säsongen efter vad de visade upp under vårkanten tidigare i år. Hittills så har de också levt upp till förväntningarna med sju poäng från deras tre inledande matcher.

Real Valladolid kördes över med 3-0 och Atlético Madrid besegrades på Wanda Metropolitano med 2-0 samtidigt som de städade undan Hajduk Split i ett dubbelmöte parallellt. Det har varit en bra säsongsöppning för de gula ubåtarnas del, även om det kanske finns en viss bitter eftersmak efter förra omgångens mållösa möte mot Getafe.

Villarreal borde verkligen ha vunnit förra helgen då de dominerade spelet och hade ett par lysande chanser att sätta dit vinstmålet, men det ville sig inte riktigt. Med tanke på att samtliga matcher hittills har varit på bortaplan så är det väldigt bra med sju poäng hittills i alla fall.

Hemmaarenan La Cerámica byggs nämligen om så under de kommande månaderna så kommer Villarreal att spela sina hemmamatcher i Valencia och det återstår att se hur många supportrar som orkar göra resan för varje hemmamatch.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Elche kommer inte att få det lätt

Det var nog ingen som trodde något annat än att Elche skulle få en tuff säsong och inledningen har hittills bekräftat farhågorna. Motståndet har inte varit det lättaste då de har hunnit förlora mot Real Betis och Real Sociedad redan, men att de bara fick med sig ett kryss hemma mot nykomlingen Almería trots att de spelade med en man mer i över en timme är desto mer oroväckande.

De var i alla fall på inga sätt överkörda av Real Sociedad senast och hade sina chanser att få med sig en poäng från mötet. Villarreal borta lär dock bli tuffare och Elche känns inte direkt rustat för att kunna ta poäng av ett topplag i nuläget.

Elche sålde dessutom också vänsterbacken Johan Mojica under veckan till just Villarreal och har hämtat in en ersättare från argentinska ligan sedan dess. Frågan är om nyförvärvet Nicolás Fernández är spelklar till söndag dock.

Villarreal är som sagt klara favoriter och de har ännu inte släppt in ett mål i ligaspelet. Mot ett Elche som bara har mäktat med ett mål framåt hittills så känns spelet på en hemmavinst utan att släppa in mål som väldigt fint för de 2.05 gånger pengarna som Lucky Sports erbjuder.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal vinner mot noll
Odds: 2.05
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: