23 augusti 2019 Levante Villarreal Speltips

Speltips Villarreal – Levante 3/1: Fördel hemmalaget

Villarreal avslutade 2021 starkt och inleder nu det nya året med ett möte mot jumbon Levante i La Liga. Matchen spelas måndagen den 3 januari 2022 med avspark kl 19:00.

Villarreal har stött på en hel del motgångar under höstdelen av säsongen men den avslutades definitivt i dur. Man vann sina fem sista matcher under 2021, en av dessa var mot Atalanta i Champions League vilket innebar att man säkrade en plats i åttondelsfinalen.

Detta var förstås en stor framgång och med den i ryggen fortsatte man att leverera även i La Liga. I ligan har kommer man till det här mötet med tre raka segrar. Den senaste matchen spelade man den 21:a december då man vann hemma mot Alaves med 5-2. Det ger att man nu står på 25 poäng efter 18 spelade matcher och ligger därmed på en nionde plats i La Liga.

Om hösten var något motig för Villarreal så är det ingenting jämfört med Levantes kräftgång. De är sist i La Liga med endast 8 poäng efter 18 matcher. De har kryssat ihop dessa åtta poäng och har alltså fortfarande inte vunnit någon ligamatch.

Alessio Lisci flyttades upp som huvudtränare för Levante i november efter Javier Pereira fått sparken efter bara en dryg månad på posten. Tränarbytena har dock inte givit någon märkbart positiv effekt så här långt.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ett Villarreal på uppgång

Levante avslutade 2021 med två raka 4-3-förluster i La Liga. Senast föll man hemma mot Valencia och dessförinnan borta mot Espanyol. Däremellan blev man också utslagna av Alcoyano i Copa del Rey.

Det mesta talar alltså till Villarreals fördel inför det här mötet. De står också som klara favoriter hos spelbolagen. Ett rakt spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.46. Villarreal vann också båda mötena lagen emellan förra säsongen, med 5-1 borta och 2-1 på hemmaplan.

Trots att Unai Emery och hans manskap totalt sett inte har infriat förväntningarna i ligaspelet så här långt lär man ha tagit julledigt med en god känsla. Gerard Moreno, som haft skadebekymmer, var tillbaka i gammalt gott slag och gjorde fem mål på de tre sista ligamatcherna innan uppehållet.

Emery fick många bra svar i de senaste matcherna och när man nu ställs mot krislaget Levante har jag svårt att se något annat än att man kommer förlänga sin segersvit. Jag tror att man kommer vinna den här matchen med viss marginal och mitt spel blir därför Villarreal -1.25 (asian handicap) till 1.80 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal -1.25 (asian)
Odds: 1.80
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:30, måndag 3 januari 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: