5 januari 2020 Real Sociedad Villarreal Speltips

Speltips Villarreal – Real Sociedad 15/5: Slaget om sjätteplatsen

Villarreal tar emot ett formsvagt Real Sociedad i en potentiellt direkt avgörande match om den sista Europa League-platsen.

Omgångens kanske mest intressanta match från La Liga utspelar sig på söndag kväll mellan Villarreal och Real Sociedad. Båda lagen siktar på att nå Europa League och samtidigt undvika Conference League. Det är mellan dessa två lagen det står och detta kan mycket väl bli matchen som avgör det.

Efter Villarreals fantastiska insats i Champions League så är det kanske svårt att ställa om för att jaga Europa League-platser, men det märktes inte alls i deras senaste möte mot Sevilla. Trots att de var utan Gerard Moreno och Arnaut Danjuma så var de det klart bättre laget på plan och såg ut att gå mot segern fram till att Jules Koundé kunde kvittera i den 95:e minuten.

Villarreal är tveklöst det mest formstarka laget inför söndagens drabbning och båda lagen är väl medvetna om att Villarreal har fördel i inbördes möten, vilket hade inneburit att de går förbi Real Sociedad i tabellen vid vinst.

Då båda lagen har väldigt tuffa matcher i sista omgången, Barcelona respektive Atlético, så är det fortfarande väldigt öppet kring vilket lag som snor år sig den sista Europa League-platsen.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Real Sociedad har stagnerat

La Real tog en efterlängtad vinst mot Cádiz i torsdags då de vann med klara 3-0. Det var faktiskt den första gången de lyckades få in tre mål i en och samma ligamatch sedan i september förra året, vilket säger en hel del om vilka offensiva problem de har haft under säsongen.

Med tanke på att både Mikel Oyarzabal och Alexander Isak dessutom var borta så var det ett väldigt gott besked för laget. Men det går inte att komma ifrån att det har varit en tuff säsong för Real Sociedads del efter deras makalöst fina start. De är nu bara tre poäng bakom där de avslutade förra säsongen, men trots det så är det en helt annan känsla kring klubben nu.

Utvecklingen verkar ha stannat av under Imanol Alguacil och det har varit samma problem som har återkommit under många månaders tid som inte verkar lösa sig. Ännu är det inget snack om att ersätta honom som tränare, men det är väldigt svårt att se vad nästa steg skulle vara annars.

Villarreal går in i mötet som välförtjänta favoriter och vi har fått se, inte minst i Champions League, hur starka de kan vara hemma på La Cerámica i stora matcher. För 2.15 hos Bethard spelar vi därmed på den raka ettan då Real Sociedad fortsatt ser rätt bleka ut.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Villarreal vinner
Odds: 2.15
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: