Speltips Villarreal – Sevilla 18/9: Uddlöst

Axel Sjödin Publicerat: 18 September 2022

Ett Villarreal som siktar högt i år ställs mot ett krisande Sevilla på Ciutat de Valencia på söndagseftermiddagen.

Villarreal - Sevilla

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevillas kollaps och fortsatta motgångar har lämnat utrymme i toppen av tabellen där Villarreal är en av de klubbar som vill fylla vakansen. Det kommer att bli ett spännande möte då Sevilla på intet sätt har en lägre kravbild i år, vilket innebär att en redan pressad Julen Lopetegui kan ryka vid förlust inför landslagsuppehållet.

Efter bara en poäng på sina fyra öppningsmatcher så tog Sevilla äntligen säsongens första vinst mot Espanyol i den femte med 3-2. De var i förarsätet från start då de tog ledningen redan i första minuten, vilket de kunde utöka till 3-0 i första halvlek. Där och då borde matchen ha varit klappad och klar, men Sevilla har fortsatta försvarsproblem och det dröjde inte länge förrän Espanyol hade tryckt dit två mål och lyckats göra matchen spännande.

Det var inte direkt en högoddsare att det skulle bli problem defensivt när de gjorde sig av med både Jules Koundé och Diego Carlos under samma sommar och nu får de betala priset. Tio insläppta mål hittills är för dåligt, samtidigt som de själva har problem i offensiven.

Även i Champions League har de haft problem med 0-4 mot Manchester City och bara ett mållöst kryss mot Köpenhamn i en match där de verkligen behövde tre poäng.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Villarreal har sett stabila ut bakåt

Framförallt defensiven har sett klart bättre ut hos Villarreal som fick en flygande start på säsongen. Nu senast i omgång fem släppte de in sitt första mål för säsongen efter fyra raka hållna nollor, vilket också innebar en 0-1-förlust mot Real Betis, vilket är en av deras starkaste konkurrenter till att slå sig in i topp fyra.

Villarreal hade mängder av chanser i första halvlek där de i stort sett var friställda med målvakten, men bollen inte ville in. Istället var det Real Betis som tog ledningen i andra halvlek och därefter kunde stänga matchen.

De borde i alla fall vara klara favoriter mot ett Sevilla som har haft problem under säsongsinledningen, men skador på flera spelare såsom Gerard Moreno, Juan Foyth, Manu Trigueros och en småskadad Arnaut Danjuma gör att det kan bli lite svårare.

Med Villarreals fantastiska defensiva facit såhär långt så har de i alla fall en trygg grund att stå på och med flera offensiva alternativ borta ur bilden för hemmalagets del så är det framförallt underspelet som lockar här. För 1.93 hos Lucky Sports spelar vi därmed på att matchen avslutas med under 2,5 mål.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.93
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: