5 januari 2020 Real Sociedad Villarreal Speltips

Speltips Villarreal – Sevilla 8/5: Spanskt toppmöte

Det blir ett spännande stormöte mellan Villarreal och Sevilla under söndagen som uppvärmning inför kvällens Madridderby.

Att ställa om från veckans Champions League-uttåg lär inte bli en lätt uppgift för Villarreal. Men de är mitt uppe i en strid om att återvända ut till Europa inför nästa säsong och har ingen tid att slösa. Det lär såklart kännas som ett oerhört steg ned att potentiellt slåss i Conference League efter vad de har uträttat i Champions League i år, trots att Conference Leagues jungfruresa ändå får ses som en succé.

Men ännu är det inte säkert att de får återvända ut i Europa alls. De har bara en poäng med än jagande Athletic Club i nuläget och har ett väldigt tufft spelschema kvar på säsongen med matcher mot Sevilla, Rayo, Real Sociedad och Barcelona.

Att de har vad som krävs för att möta Europas bästa lag har de verkligen visat under våren, men nu gäller det att kunna plocka fram även i ligaspelet. Sättet de spelade mot Liverpool på på La Cerámica var fantastiskt och det var längesedan som Liverpool såg så sårbara och tandlösa ut. Men efter flera misstag från målvakten Gerómino Rulli så kunde Liverpool i den andra halvleken återigen dra ifrån och man kan bara hoppas att Rulli har hämtat sig efter veckan som har varit.

Hemma på La Cerámica så tillhör de absolut toppklubbarna i La Liga och har tagit mer än dubbelt så många poäng där som de har gjort på bortaplan under säsongen. Mot ett Sevilla i ojämn form så ska de vara favoriter.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sevilla har chansen i en annars tuff bortamatch här

Även Sevilla har haft stora drömmar den här säsongen om att utmana om titeln och att kanske kunna nå Europa League-final som ska spelas på deras hemmaarena. Men dessa drömmar är krossade sedan ett par månader tillbaka. Sedan dess så har de i alla fall stabiliserat läget igen och har cementerat sin plats i topp fyra efter att både Barcelona och Atlético Madrid stannade av på farten lite.

På det hela taget så har det varit en strålande säsong för Julen Lopeteguis manskap och de har tagit ytterligare ett kliv i rätt riktning under året som har gått. Men Sevilla sitter också på en av de äldsta trupperna i La Liga och det återstår att se hur de kommer klara nästa säsong och om de kan klara av en föryngringsprocess snyggt framöver.

Sevilla fick bara med sig ett kryss hemma mot Cádiz senast och har knappast haft några strålande resultat under våren. Men de är fortsatt ett väldigt starkt lag och har här fördelen av att vara mer utvilade. Villarreal lär säkerligen ha svårt att studsa tillbaka direkt efter matchen mot Liverpool och för oddsen 2.33 hos Expekt så spelar vi därmed på att Sevilla vinner med pengarna tillbaka vid oavgjort.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sevilla – Draw no bet
Odds: 2.33
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:15
TV: 
Stream: 

Jämför odds: