28 juni 2018 Senegal Colombia Speltips

Speltips Colombia – Peru 28/1: Livsviktiga poäng

Matchen mellan Colombia och Peru på fredagskvällen blir en riktig sexpoängare i det sydamerikanska VM-kvalet.

Både Colombia och Peru ligger inför omgången på 17 poäng i tabellen med på fjärde- respektive femte plats. De har ett gap upp till Ecuador på tredjeplatsen på hela sex poäng och striden om fjärde- och femteplatsen ser ut att bli stenhård framåt kvalets slutskede.

Både Chile och Uruguay är precis bakom dem på 16 poäng och samtidigt har Bolivia lagt in en spurt och nu ligger på 15 poäng. Det kan därmed få ödesdigra konsekvenser för det lag som förlorar matchen nu på fredag då de riskerar att bli omsprungna av tre lag, samtidigt som vinnaren har satt sig i en utmärkt utgångsposition framöver.

Peru har haft ett någorlunda starkt kval hittills, men har främst kunnat hävda sig på hemmaplan. Hemma i Peru har de tagit tio poäng av tolv möjliga sedan efter Copa América i somras medan de på bortagräs har förlorat tre av fyra matcher och endast fått med sig en uddamålsvinst mot tabelljumbon Venezuela.

Peru lever dock i nuläget främst på att Uruguay har underpresterat och egentligen har de inte riktigt en trupp som är stark nog för att mäta sig mot de fyra bästa i Sydamerika. Precis som Ecuador så har de ett starkt kollektiv, vilket såklart kan räcka långt i landslagssammanhang, men det är i bortamatcher som denna som de kommer att få det tufft.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Colombia kryssar sig fram

Colombia borde likt Uruguay också ha presterat bättre än vad de har gjort såhär långt i kvalet. De har bara tre förluster såhär långt, men de vinner heller inte många matcher då de har haft hela åtta kryss på sina fjorton matcher såhär långt.

I deras fem senaste kvalmatcher har hela fyra av dem slutat mållöst och Brasilien är det enda laget som har fått hål på dem i deras 0-1-förlust på bortaplan mot ligaledarna. Med andra ord så har Colombia inte lagt mål på fem raka matcher och de ska vara tacksamma att de fortfarande har ett så bra utgångsläge som de ändå har med det i åtanke.

Colombia har dock haft lite problem med bortfall i offensiven tidigare, men inför mötet med Peru så har de återigen en stark anfallsuppsättning med Juan Cuadrado, Luis Diaz, James Rodriguez och Radamel Falcao som har haft en väldigt fin säsong med Rayo Vallecano.

Då Peru verkligen inte har imponerat på deras resor hittills så är det som upplagt för att Colombia ska hitta tillbaka till vinnande form när det gäller som mest. De ska vara det bättre laget rakt av och i min mening så har de 1.66 som erbjuds hos Campobet för en colombiansk vinst absolut ett spelvärde.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Colombia vinner
Odds: 1.66
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 22:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: