22 mars 2018 Danmark Panama Speltips

Speltips Danmark – Frankrike 25/9: Värdemätare

Medan Danmark jagar Kroatien i toppen så kommer Frankrike försöka undvika nedflyttning och måste säkra en vinst för att garantera det.

Båda lagen måste vinna för att uppnå deras respektive mål och det är absolut en av de mest intressanta mötena som återstår i Nations Leagues sista omgång. Danmark har varit gruppledare fram till i torsdags då Kroatien besegrade dem och gick förbi, medan Frankrike lyckades ta sig upp från jumboplaceringen för första gången och nu behöver säkra att de stannar kvar genom att matcha Österrikes resultat mot Kroatien.

Danmark har tagit fotbollsvärlden med storm sedan deras insats förra EM, vilket också har hållits i både i deras fantastiska VM-kval och i deras insats i Nations League. De har numera etablerat sig som en av de stora utmanarna bakom toppnationerna och det ska bli väldigt intressant att se vad de kan åstadkomma i VM senare i år.

Formen just nu är dock lite oklar då de har förlorat två av deras tre senaste möten, båda gångerna mot Kroatien. Men de har gjort vad som krävs för att åtminstone stanna i Liga A, vilket ytterligare stärker deras plats bland toppnationerna i europeisk fotboll just nu.

Precis som mot Kroatien så saknar de fortfarande en del namn framåt i plan i form av Jonas Wind, Andreas Cornelius och Robert Skov, men annars så har Kasper Hjulmand alla sina tilltänkta spelare att välja bland.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankrike gjorde vad som krävdes i torsdags

Danmarks skadeproblem är inget gentemot det Frankrike upplever just nu med hela tolv spelare som antingen är skadade eller tveksamma till spel inför söndagen. Fransmännen har dock en enorm bredd av spelare att välja och vraka mellan och det kanske bara är någonting positivt att andrahandsvalen får chansen att bevisa varför de ska bli uttagna i startelvan under VM då Frankrike sett väldigt sömnigt och omotiverat ut under hela sommaren.

Med samma skadelista så lyckades de i alla fall slå Österrike hemma i torsdags, vilket var deras första seger i gruppen. Det gjorde också så att de inte längre är lika hotade av nedflyttning, men de kan inte slappna av helt mot Danmark för det ändå. Detta är dessutom den sista chansen att spela ihop sig inför VM.

Men hemma i Köpenhamn så tror jag ändå att Danmark är svårslagna och spelbolagen överskattar i mitt tycke ett Frankrike som trots allt har haft en del bekymmer på senare tid. Därmed spelar vi på dubbelchansen 1X för 1.77 hos Mr Green.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 1.77
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: