7 juli 2019 Egypten Sydafrika Speltips

Speltips Egypten – Marocko 30/1: Spännande kvartsfinal

Egypten ställs mot Marocko i den näst sista kvartsfinalen från de afrikanska mästerskapen på söndagseftermiddagen.

Egypten mot Marocko är den på förhand mest spännande kvartsfinalen mellan två starka som båda mycket väl kan gå hela vägen. Medan de andra kvartsfinalerna alla har en rätt klar favoriter så är den här mer öppen, även om Marocko har snäppet lägre odds hos spelbolagen.

Det är i alla fall två som lag som verkligen har spelat upp sig i turneringen, vilket särskilt gäller i Egyptens fall. Faraonerna inledde turneringen med en 0-1-förlust mot Nigeria men har sedan dess vunnit tre raka matcher utan att släppa in mål.

De fick ingen lätt lottning i åttondelsfinalerna då Elfenbenskusten stod för motståndet, men de lyckades stoppa Elfenbenskustens pigga offensiv och vinna efter straffdrama. Egyptens defensiv har hittills varit nyckeln till deras framgång och den tillhör absolut en av turneringens bästa.

Det har dock knappast var några målrika matcher då Egypten har spelat hittills då de bara har två mål framåt och ett insläppt såhär långt. Underspelet hade varit ett stabilt val här om det inte hade stått så otroligt lågt i odds.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Marocko har visat sig sårbara defensivt

Det har varit något mer fart och fläkt då Marocko har spelat och med totalt 7-3 i målskillnad så har de varit ett av turneringens målgladaste lag hittills. Inte för att det säger så jättemycket dock då mästerskapet i stort har präglats av väldigt få mål generellt sett.

Det kommer att bli intressant att se hur de tacklar den egyptiska försvarsmuren i alla fall. De spelar ganska annorlunda i jämförelse med Elfenbenskusten, men hittills så har det verkligen inte varit lätt att skapa chanser för de lag som har mött egyptierna.

Att Marocko har släppt in tre mål i sina två senaste senaste matcher mot Gabon och Malawi är oroväckande för favoriternas del. De har till skillnad från sina motståndare här visat att de absolut har defensiva svagheter som går att utnyttja, särskilt då Egypten har världens kanske vassaste anfallsspelare i truppen.

Vi spelar därmed på att Egypten drar det längre strået här men tar höjd för att det kan bli ännu en mållös historia i Kamerun. Vi spelar på att Egypten avancerar för 2.20 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Egypten avancerar
Odds: 2.20
Bolag: Expekt
Spelstopp: 16:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: