Speltips Frankrike – Österrike 22/9: Ska lösa biffen

Axel Sjödin Publicerat: 22 September 2022

Samtidigt som Danmark och Kroatien gör upp om gruppvinsten så ska Frankrike och Österrike försöka undvika nedflyttning i till B-ligan.

Frankrike - Österrike

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Frankrike stod som mästare i den senaste upplagan av Nations League, men den här gången så har de inte varit lika lyckosamma. Efter fyra spelade omgångar så ligger de i botten av grupp 1 med endast två inspelade poäng och möter nu nästjumbon Österrike i hopp om att undvika nedflyttning.

Under sommarens matcher i Nations League så har Frankrike knappast imponerat, men vi vet alla att de regerande världsmästarna har mycket mer att ge och att Nations League knappast har vunnit den status som UEFA gärna hade önskat.

Fransmännen lär dock göra det som krävs för att undvika nedflyttning samtidigt som de nu bara har två matcher kvar att spela som uppvärmning inför det kommande mästerskapet i november.

Didier Deschamps har en ganska rejäl skadelista att oroa sig över i nuläget med Karim Benzema, N’Golo Kanté och Kingsley Coman på bland annat. Men oavsett så kan Frankrike ställa upp med en väldigt fin trupp och borde ha vad som krävs för att slå Österrike hemma och undvika ännu en förlust på hemmaplan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Österrike kommer få det svårt att stanna kvar i Liga A

Gästerna må ha två poäng ned till jumboplatsen i nuläget men med två tuffa möten mot Frankrike och Kroatien som avslutning på gruppspelet så är det stor risk att de är laget som trillar ned trots allt.

Deras insats i Nations League var det som tog dem till VM, så de är förmodligen ett av få länder som har insett vikten vid att ta turneringen på allvar. De slutade nämligen först på fjärde plats i sin VM-kvalgrupp efter Danmark, Skottland och Israel, vilket inte direkt bådar gott inför kommande mästerskap.

De inledde sommarens Nations League med en överraskande 3-0-seger borta mot Kroatien men har sedan dess åkt på två förluster mot Danmark och ett kryss mot ett uddlöst Frankrike. Det finns tveklöst kvalitet i detta Österrike med spelare som David Alaba, Marcel Sabitzer, Xaver Schlager och en Marko Arnautovic som har inlett säsongen väldigt bra i Bologna, men det är trots allt Frankrikes match att tappa.

Trots skadorna så har Frankrike väldigt hög kvalitet på truppen och har flera spelare som lär vilja bevisa varför de ska få en plats i startelvan under VM. Jag tror att Frankrike rycker upp sig för att undvika nedflyttning och vinner detta som förväntat. Vi spelar därmed på att hemmalaget vinner med -1,5 asian hos Expekt för 2.08.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,5 asian
Odds: 2.08
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: