12 november 2017 Schweiz Nordirland

Speltips Ghana – Schweiz 17/11: Tidig matchstart

Två nationer som båda inleder sitt VM-äventyr under kommande vecka möter varandra under torsdagen.

Ghana - Schweiz

Internationella vänskapsmatcher
Hämta upp till 1250kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Båda lagen har en sista chans att få de sista pusselbitarna på plats nu på torsdag, innan världsmästerskapet inleds. Schweiz anses ha bäst chans att ta sig förbi gruppspelet väl där, och är även favoriter inför torsdagens match mot ett Ghana som verkligen inte har haft en lätt väg för att nå VM.

Det var inte stora marginaler som tog Ghana vidare till detta världsmästerskap. Men de verkar ha repat sig något efter den totala floppen i de afrikanska mästerskapen förra året då de misslyckades med att ta sig förbi gruppspelet efter en förlust mot Komorerna. Deras dåvarande tränare, Milovan Rajevac, fick därefter ganska omgående avgå och de leds nu av Otto Addo.

Deras chanser för avancemang i VM anses inte särskilt goda, men de har trots allt en någorlunda bra lottning med Portugal, Uruguay och Sydkorea i gruppen. Resultaten under 2022 har dock inte imponerat och även om truppen till mångt och mycket består av spelare som till vardags spelar i europeiska ligor så har de inte riktigt någon spetskvalitet i truppen.

Ghana tog en knapp seger mot Nicaragua i deras senaste träningsmatchen men har dessförinnan blivit överkörda av både Brasilien och Japan.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Schweiz har imponerat i Nations League

Schweiz är ett annat lag som inte direkt är fyllt av några stjärnspelare, men som håller en generellt sett ganska hög nivå sett över hela truppen och som har stått sig ganska väl i internationella mästerskap under senare år.

De imponerade också i Nations League under det senaste landslagsuppehållet med tre raka segrar mot Spanien, Portugal och Tjeckien. De verkar ha hittat formen lagom till VM med andra ord, men har inte blivit tilldelade en lätt grupp med Brasilien, Serbien och Kamerun.

Som vanligt med dessa vänskapsmatcher inför ett mästerskap så lär inget av lagen gå på helfart, men Schweiz har tveklöst mer kvalitet och har sett defensivt stabila ut under senare tid. Mot ett Ghana som har haft det svårt med målskyttet så anser jag att oddsen för att Schweiz vinner detta utan att släppa in mål för 3.25 hos Bet365 är lockande.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Schweiz vinner mot noll
Odds: 3.25
Bolag: Bet365
Spelstopp: 11:00, torsdag 17 november 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: