24 juni 2019 italien kroatien u21 speltips betting

Speltips Italien – Nordmakedonien 24/3: Måste undvika fiasko

Lite oväntat så får vi se Italien återigen spela VM-playoff där de inleder som storfavoriter mot Nordmakedonien.

Italien inledde som väntat VM-kvalprocessen på ett övertygande vis och ledde länge grupp C över den enda egentliga utmanaren Schweiz. Som alla minns så bevisade även Gli Azzurri vilken kvalitet de besitter då de vann EM förra sommaren på ett imponerande vis. Det syntes tydligt att det fanns en tro och en kämpaglöd i laget som kort därefter var som bortblåst i VM-kvalet.

Det är möjligt att de var mätta efter EM-titeln, men det är ändå svårt att komma upp med rimliga bortförklaringar till Italiens facit under höstens kvalspel. De hade chans på chans att cementera sig själva som gruppetta men misslyckades gång på gång. Ett kryss mot Bulgarien och två mot Schweiz bjöd in schweizarna till den sista omgången där Italien behövde slå Nordirland – men inte ens det lyckades de med i en plågsam 0-0 match.

Det är svårt att veta var man har detta Italien, men då de som bekant missade VM 2018 då Sverige slog ut dem i playoff så är det väldigt svårt att tro att de inte skulle vara motiverade till att undvika ännu ett fiasko inför nästa VM.

Vinnaren från den här matchen möter dock vinnaren mellan Portugal och Turkiet – på bortaplan dessutom. Det är långt ifrån någon garanti att de europeiska mästarna kvalar in till höstens VM, men att de skulle falla mot Nordmakedonien är närmast otänkbart.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Nordmakedonien är nog glada att de ens är i playoff

För ett land som för första gången som självständig nation lyckades kvala in till ett EM-slutspel förra sommaren så är det starkt att de ens har lyckats ta sig till playoff. De kom tvåa i grupp J bakom de helt överlägsna tyskarna, men bakom Die Mannschaft så var gruppen väldigt öppen.

Fältet de behövde slå med Rumänien, Armenien, Island och Liechtenstein lär knappast gå till historien som en av de tuffare kvalgrupperna. De klarade dock tillslut uppgiften med en poängs marginal och mer än så kan man inte kräva.

Efter EM tappade de sin stora talisman Goran Pandev som numera har pensionerat sig från sin landslagskarriär. De har dock ett par spännande spelare i truppen och bjöd bitvis upp till dans under EM. Men för ett lag som Nordmakedonien så vet jag inte ifall det är särskilt klokt att köra på sitt eget spel såsom de gjorde senast. Deras naivitet, i brist på bättre ord, kan mycket väl straffa sig mot Italien som var fotbollsnationen som uppfann cynisk fotboll.

Italien ska klara av detta på hemmaplan under ordnade former. Vi spelar därmed på att Italien vinner och att detta görs med totalt under 3,5 mål för 1.88 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Italien & under 3,5 mål
Odds: 1.88
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: