Holland - USA träningslandskamp speltips 5 juni 2015

Speltips Nederländerna – Belgien 25/9: Öppen matchbild

De två grannländerna Holland och Belgien möter varandra i en avgörande gruppfinal som är nära inpå avgjord på förhand.

Nederländerna och Belgien är de två lagen i toppen av grupp 4 som kämpar om gruppsegern och det är de förstnämnda som toppar tabellen med tre poängs marginal. I och med att inbördes möten är det som avgör så skulle det kunna vara en väldigt spännande match ifall inte Nederländerna hade vunnit det första mötet med 4-1 och helt enkelt bara behöver undvika en total kollaps för att säkra sin semifinalplats på söndag.

Men det blir alldeles oavsett en utmärkt match att ta pulsen på de båda lagen i inför VM som startar i november. Nederländerna har sett väldigt starka ut sedan Louis van Gaal tog över landslaget för tredje gången efter uttåget ur EM mot Tjeckien i åttondelsfinalerna.

De har sedan dess varit obesegrade i tolv raka tävlingsmatcher, varav de vunnit nio av dessa. Nederländerna kändes tidigare som ett landslag som var lite på dekis, men de kan nog vara riktigt farliga i VM om de fortsätter att spela som de har gjort.

De behöver som sagt bara undvika en total kollaps mot Belgien på söndag egentligen, men lär vara sugna att trycka dit sina rivaler återigen framför sin egna hemmapublik.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Matchbilden kan förhoppningsvis bli rätt öppen

Gästerna har kanske inte något större hopp om avancemang, men det rör dem förmodligen inte särskilt mycket i ryggen. De har skött sig bra i Nations League i övrigt och har plockat tio poäng på två dubbelmöten mot Polen och Wales, men nu kommer testet mot en riktig stornation.

Belgien är helt skadefria inför mötet och Roberto Martinez kan ställa upp med precis den trupp han vill på söndag. Läget är inte riktigt lika ljust för Nederländernas del då Teun Koopmeiners, Memphis Depay, Steven Berghuis och Frenkie de Jong alla är tveksamma till spel, vilket kan ställa till det på mittfältet.

Då inget av lagen har särskilt mycket att spela för så kan det förhoppningsvis bli en ganska öppen och underhållande match på söndag. Överspelet för 1.79 hos Mr Green ser därmed minst sagt lockande ut och det blir också spelet vi knappar in här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.79
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: