Madison Square Garden New York Rangers Knicks

Speltips New York Rangers – Tampa Bay Lightning 10/6: Match 5

Lagen återvänder till Madison Square Garden för att göra upp om ledningen i en hittills väldigt spännande serie.

Tampa Bay såg ut att vara illa ute efter att ha förlorat de två första öppningsmatcherna i New York. I och med öppningen så bröts även Tampa Bays elva slutspelserier långa svit av att inte förlora två raka matcher. Men efter två möten nere i Florida så har förhandsfavoriterna lyckats utjämna serien inför det femte mötet.

Det har alltså nu i stort sett blivit en bäst-av-tre-serie där New York Rangers har fördelen av att första och sista matchen spelas på hemmais. Men trots att båda lagen har vunnit sina hemmamatcher hittills så är känslan ändå att det är Tampa Bay som är i kontroll över den östra konferensfinalen.

Under den andra matchen i Madison Square Garden så låg trots allt spelövertaget hos Tampa Bay och det har bara blivit mer av den varan nere i Florida. Rangers kom upp i en 2-0-ledning i den tredje matchen men Tampa Bay var överlägsna i skottstatistiken och vann tillslut också välförtjänt efter en vändning som fullbordades i matchens sista minut.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rangers tilläts inte många chanser sist

I det fjärde mötet däremot så var det inget snack. Det var ett väldisciplinerat Tampa Bay som tog kommando i matchen och som aldrig riktigt släppte in Rangers i den. De vann komfortabelt med 4-1 och Rangers hade inte mer än ett tröstmål framåt slutet av den tredje perioden.

Det är väldigt starkt av Rangers att ha tagit sig såhär långt och de har visat prov på väldig mental styrka när de har tagit sig tillbaka från underläge mot både Pittsburgh och Carolina, men frågan är om inte Tampa Bay trots allt är numret för stort.

De regerande mästarna är bättre i spel fem mot fem och tillåter inte Rangers att komma till många vassa chanser. Tampa Bay behöver fortfarande vinna en match i New York, men med det momentum de verkar ha nu så känns det trots allt som att de har övertaget.

Vi spelar därmed på att Tampa Bay vinner i Madison Square Garden under ordinarie tid för 2.23 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tampa Bay vinner (3-väg)
Odds: 2.23
Bolag: Expekt
Spelstopp: 02:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: