15 november 2019 Norge Färöarna Speltips

Speltips Norge – Slovenien 9/6: Kan cementera gruppledningen

Den otippade gruppettan Norge tar emot tabelljumbon Slovenien i Oslo på torsdagskvällen.

Norge har chans att cementera sin gruppledning efter två tunga vinster mot både Serbien och Sverige i de två öppningsmatcherna. Slovenien har i sin tur förlorat båda motsvarande möten och kommer nog att få det väldigt tufft att stanna kvar på den här nivån inför nästa upplaga av Nations League.

Det är inte så att Norge har ägt matchbilden i någon av de två första matcherna, men de har skapat chanser ändå, vilket vi inte minst fick se mot Sverige. Med spelare som Erling Haaland och Martin Ödegaard så krävs det inte heller mycket för att de ska kunna sätta dit ett mål.

Haaland har gjort samtliga tre mål hittills och har onekligen varit tungan på vågen för att norskt lag som har börjat se allt bättre ut under senare år. Norrmännen är inte heller bortskämda med framgångar på landslagsnivå och när de nu toppar gruppen efter två tunga segrar så kan nog moralen vara ganska hög inför mötet mot Slovenien på Ullevaal Stadion på torsdag.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Slovenien kan nog sikta in sig på Liga C

Medan Norge har överraskat så har Slovenien som väntat haft det väldigt svårt efter deras uppflyttning till Liga B i Nations League. Det är långt ifrån något stjärnspäckat landslag och de har verkligen inte många spelare som spelar i de europeiska toppligorna i truppen.

De var väl kanske inte helt ofarliga i öppningsmatchen då Sverige vann nere i Ljubljana med 2-0, men de är det klart svagaste laget i gruppen på papperet. Följande match förlorade de mot Serbien med klara 1-4 och får de inte med sig något från matchen mot Norge så ser det väldigt mörkt ut för Slovenien.

Bortsett från ett kryss mot Slovakien så har de inte haft några resultat att tala om under de senaste året och egentligen hör de nog hemma i Liga C. Lagets stora stjärna Jan Oblak har fått släppa in sex mål redan och det har inte varit mycket som pekat på att det ska förbättras.

Det är inte ofta som Norge är så pass starka favoriter i en match, men det är på alla sätt välförtjänt. Det kommer dock att bli intressant att se hur norrmännen tar sig an en match där de inte riktigt kan satsa på snabba omställningar på samma vis. Men Norge ska vara starka nog för att ta detta oavsett. Vi satsar på att Norge vinner och att det blir under 3,5 mål i matchen för 1.90 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Norge & under 3,5 mål
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: