Speltips Norge – Sverige 12/6: Chans på revansch

Även denna söndag bjuder på ett möte mellan Sverige och Norge och nu har Blågult chansen att ta revansch i Oslo.

Senast de båda grannländerna möttes så var det Norge som gick segrande med 2-1 på Friends Arena. Det är verkligen inte något Sverige i toppform vi har fått se under sommaren hittills, men en förlust hemma mot Norge är fortfarande inget vi är vana vid att se.

Sedan den inledande vinsten borta mot Slovenien så har Sverige nu förlorat två raka matcher med uddamålet på hemmaplan. De skapade en del chanser mot Serbien men kunde inte ta tillvara på dem och matchen slutade tillslut 0-1. Det är ett pågående projekt fortfarande och förhoppningsvis får vi se ett vassare Sverige framöver.

Det är extra tufft när vår mittbackskris blir värre för varje match som går. Victor Nilsson Lindelöf och Filip Helander var borta sedan tidigare och sedan dess har båda Carl Starfelt och nu senast Joakim Nilsson dragit på sig skador. Det kan mycket väl bli ett mittbackspar med Hjalmar Ekdal och Sotirios Papagiannopoulos, som knappast har fått mycket speltid i landslagssammanhang någon av dem.

Dessutom så är båda Mattias Svanberg och Kristoffer Olsson avstängda inför matchen och med Albin Ekdal borta sedan tidigare så börjar även mittfältet att se lite tunt ut. Det är verkligen inga optimala förutsättningar inför matchen med andra ord.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Mellanrubrik

Brödtext

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: