Speltips Kroatien Malta

Speltips Österrike – Kroatien 25/9: Kan säkra gruppsegern

Kroatien kan säkra gruppsegern och avancemang vid vinst här medan Österrike i sin tur ska försöka undvika nedflyttning till Liga B.

När dessa båda lagen mötte varandra i öppningsomgången i Zagreb så var det Österrike som överraskande nog fick med sig en stark 3-0-vinst. Men sedan dess så har Kroatien ryckt upp sig och har tagit tio poäng på sina efterföljande fyra matcher medan Österrike bara har fått med sig ett ytterligare, vilket gör att de numera är sist i gruppen.

Men Österrike är knappast chanslösa trots den de dåliga resultaten i gruppen. Spelbolagen håller detta som en ganska jämn match på grund av Österrikes hemmafördel, även om Kroatien trots allt är favoriter.

Ralf Rangnicks manskap lyckades dock inte rå sig på ett skadedrabbat Frankrike i den senaste omgången och har egentligen inte visat upp mycket av den nivå de borde vara kapabla till sedan EM. Även VM-kvalet gick dåligt där de hamnade på fjärde plats (!) i gruppen bakom Danmark, Skottland och Israel. Segern mot just Kroatien är det enda imponerande resultatet de har haft under det senaste året.

Likt Kroatien så måste Österrike vinna för att säkra sitt eget öde i Nations League, men de lär ha större bekymmer ifall de inte får igång sitt spel i tid till VM och detta blir sista chansen till genrep.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bra förutsättningar för Kroatien

Kroaterna lyckades i sin tur med att slå det stekheta Danmark och därmed ta över som gruppledare inför den sista omgången. Det var en jämn match och hade Danmark inte haft tre viktiga spelare i anfallet på skadelistan så hade det kanske sett annorlunda ut, men Kroatien gjorde vad som krävdes och har nu allt i egna händer.

De har nu tre raka segrar efter att ha slagit Frankrike och Danmark två gånger om, vilket lär vara en riktigt fin moralhöjare inför det kommande världsmästerskapet. Försvarsspelet har också sett väldigt bra ut sedan deras förlust mot Österrike och de lär vara fast beslutade att inte låta den förlusten återupprepas här.

Då både David Alaba och Marko Arnautovic fick lämna planen mot Frankrike på grund av skadebekymmer så lär det bli ännu svårare för Österrike att lyckas vinna detta utan deras närvaro. Jag tycker att oddsen för den raka bortasegern här för 2.62 är väldigt fina med tanke på hur båda lagen har sett ut på senare tid och det blir också vad vi spelar på här.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kroatien vinner
Odds: 2.62
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: