30 juni 2018 Uruguay Portugal Speltips

Speltips Paraguay – Uruguay 28/1: Ångestladdat

Paraguay ställs emot Uruguay i ett ångestladdat möte från det sydamerikanska VM-kvalet.

Vid midnatt under natten till fredag inleds matchen mellan Paraguay och Uruguay i en match där båda lagen är i desperat behov av poäng. Det är framförallt Uruguay som har varit den stora floppen under kvalprocessen då de i nuläget befinner sig på sjunde plats och har en horribel resultatrad i ryggen inför fredagnattens möte.

Uruguay slutade på andraplats i det sydamerikanska kvalet inför förra VM, men har inte alls skördat samma framgångar under kvalet inför VM i Qatar. Deras sylvassa anfallsduo i Edinson Cavani och Luis Suárez har börjat komma till åren och har varit skadedrabbade, men även utan dem så har de en stark trupp som borde hamna i topp fem och sno åt sig en av VM-platserna.

Saker och ting har dock gått utför snabbt med fem matcher utan vinst varav de fyra senaste har varit förluster. Det ska dock sägas att spelschemat har varit tufft med möten mot Colombia, Brasilien och ett dubbelmöte mot Argentina under här perioden, men 0-3-förlusten mot Bolivia är svår att förklara bort.

Inför det här landslagsuppehållet så har de i alla fall både Luis Suárez och Edinson Cavani tillbaka och kommer att möta de två bottenlagen Paraguay och Venezuela. Ifall de kammar hem sex poäng här så är de definitivt tillbaka i matchen.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inte mycket hopp kvar för Paraguay

Hemmalaget har det ännu värre ställt då de ligger näst sist i tabellen samtidigt som de inte heller har vunnit någon av sina fem senaste matcher. De har dock bara fyra poäng upp till Peru på femteplatsen fortfarande, men med möten mot både Uruguay och Brasilien under det här landslagsuppehållet så kan deras VM-drömmer mycket väl krossas under den kommande veckan.

Paraguay har dock inte samma kvalitet som Uruguay och deras plats i tabellen var kanske något mer väntad på förhand. Men det är inget gott tecken att de har misslyckats med att lägga mål i fem raka matcher nu, även om deras mållösa kryss borta mot Colombia senast var ett imponerande resultat att få med sig.

Inget av lagen har direkt imponerat, men Uruguay ska vara starkare och bör ha alla förutsättningar för att kunna vända på trenden nu när de är utan några tunga avbräck utöver målvakten Fernando Muslera. Vi spelar därmed på en rak bortaseger här för 2.45 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Uruguay vinner
Odds: 2.45
Bolag: 888sport
Spelstopp: 00:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: