Speltips Serbien Portugal

Speltips Portugal – Schweiz 5/6: Klara favoriter

Portugal tar sig an Schweiz på söndagen och båda lagen jagar sin första vinst i säsongens Nations League.

Portugiserna fick tillslut med sig ett kryss borta mot Spanien i öppningsmatchen och lär vara nöjda med det resultatet. Schweiz däremot lär inte vara nöjda efter att ha förlorat med 1-2 borta mot ett b-betonad Tjeckien som saknade sin anfallsstjärna Patrik Schick.

Det blev föga förvånande kryss då Portugal och Spanien drabbade samman i öppningsmatchen i Sevilla. Det var det femte raka krysset i möten mellan dessa båda lagen, även om det länge såg ut som att Spanien kanske skulle kunna bryta det mönstret.

Spanjorerna tog nämligen ledningen under mitten av första halvlek genom Álvaro Morata och borde kanske ha utökat sin ledning till 2-0 innan halvtidsvilan. Men 1-0 stod sig länge fram till Ricardo Horta gjorde sitt första mål för landslaget någonsin och kunde kvittera till 1-1 i den 82:a minuten.

Ett kryss borta mot ett av Europas starkaste lag är en utmärkt öppning för Portugal som dessutom valde att vila Cristiano Ronaldo inledningsvis.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Schweiz åkte på en snöplig förlust senast

Gästerna kommer som sagt från ett tuffare resultat mot Tjeckien där de trots förlusten ändå var det bättre laget på plan. Båda Tjeckiens mål kom från olyckliga situationer. Det första målet var en misslyckad hemåtnick som helt serverade Jan Kuchta till ett tidigt ledningsmål. Schweiz lyckades kvittera, men en olycklig deflektion utanför straffområdet ställde sedan Yann Sommer i målet helt och Tjeckien kunde återigen ta ledningen på ett snöpligt vis för Schweiz.

Schweiz har ett någorlunda bra lag, men på bortaplan mot Portugal så är man såklart ganska starkt nederlagstippade. Men de stod också upp bra mot Italien två gånger om i VM-kvalet och lyckades faktiskt toppa gruppen över Europamästarna som kastade bort sin ledning i de avslutande omgångarna.

Schweiz förbereder därmed också inför VM här och tränare Murat Yakin påpekade också att det fanns flera viktiga läxor att lära sig från deras senaste match.

Portugal är som sagt klara favoriter här, men det mest lockande spelet är nog trots allt överspelet här. Schweiz är ganska vassa framåt samtidigt som Portugal förmodligen låter Ronaldo spela igen här och lär satsa på tre poäng. Det har varit rätt målsnålt i Nations League såhär långt, men när överspelet går att hitta för 2.16 hos Mr Green så är det svårt att motstå med ett Portugal som inte sällan spelar rätt målrika matcher.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2.16
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: