Speltips Serbien Portugal

Speltips Schweiz – Portugal 12/6: Portugal ångar på

Gruppjumbon Schweiz jagar fortfarande sitt första poäng då de tar sig an Portugal i toppen under söndagskvällen.

Ökenvandringen fortsätter för schweizisk del då de har inlett Nations League med tre raka förluster och fortsatt står utan poäng. Portugal toppar i sin tur gruppen med sju poäng efter två raka vinster och ett kryss borta mot Spanien.

Allt annat än en vinst här för Schweiz del bekräftar att de inte kommer att gå vidare till slutspelet, men i nuläget så är det nog överlevnad i Liga A som är mer relevant. Framförallt så har det inte varit några förtroendeingivande resultat inför vinterns VM för Murat Yakins mannar.

Det finns minst sagt en del att jobba på för Schweiz även om motståndet har varit tufft till stor del förvisso. Men att de föll i den inledande matchen mot Tjeckien och därefter inte har lyckats göra mål mot varken Portugal eller Spanien är svårt att se i något positivt ljus.

Inför matchen mot Portugal så får de i alla fall tillbaka försvararen Fabian Schär, och det lär behövas efter att de förlorade med 0-4 mot portugiserna i Lissabon senast. Schweiz har fortsatt mycket att bevisa och det är nog dags nu för att bygga lite självförtroende inför VM.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Allt går Portugals väg i nuläget

Självförtroendet lär i alla fall vara högt hos Portugal som har klarat spelet i Nations League galant såhär långt. Öppningskrysset mot Spanien i Sevilla var en bra början och därefter så har de haft två raka vinster utan att släppa in mål med en målskillnad på 6-0 mot Schweiz och nu senast Tjeckien.

De har varit i full kontroll över båda matcherna de har förväntats vinna och försvarsmässigt så har det sett bättre ut igen efter en del tveksamma insatser under EM ifjol bland annat. Portugal har ett väldigt vasst lag rakt igenom. De har väldigt fina chanser att ta sig vidare till slutspel i Nations League och bör kunna klara sig bra i sin VM grupp mot lag som Ghana, Uruguay och Sydkorea.

Det finns inte mycket att klaga på för Fernando Santos del och med den evigt unge Cristiano Ronaldo i spetsen så lär de nog ånga på som vanligt. Därmed tycker jag att det ändå finns ett väldigt fint spelvärde här på Portugal mot ett Schweiz som inte har imponerat och som har sett direkt tafatta ut i offensiven.

Vi krånglar inte till det och spelar helt enkelt på den raka tvåan här för 2.20 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Portugal vinner
Odds: 2.20
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: