Speltips Schweiz – Spanien 9/6: Jagar första segern

Axel Sjödin Publicerat: 9 June 2022

Spanien letar fortfarande efter sin första seger i Nations League då de möter Schweiz borta under torsdagen.

Schweiz - Spanien

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Schweiz har inlett med två raka förluster mot Tjeckien och Portugal, medan Spanien har kryssat i motsvarande möten. Båda lagen jagar därmed sin första vinst då de drabbar samman under torsdagskvällen.

Särskilt för Schweiz så lär det kännas snöpligt att stå utan poäng med tanke på hur matchen mot Tjeckien såg ut och med tanke på hur målen kom till. Det var olyckliga studsar i båda fallen som sänkte Schweiz då. Mot Portugal i mötet därefter så var det dock verkligen inget snack i alla fall och de föll med klara 0-4 på bortaplan.

Nu är det fortfarande en bit kvar till VM och man ska nog inte utläsa alltför mycket från resultaten i Nations League, men Schweiz kommer att behöva lägga in en ny växel ifall de ska ha en chans mot Brasilien, Serbien och Kamerun i gruppspelet i vinter.

Inför det tuffa mötet mot Spanien så saknar de dessutom Fabian Schär som är avstängd inför matchen. Trots hemmaplan så är det svårt att se hur Schweiz skulle gå segrande ur den här matchen.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spanien borde ha kunnat få med sig mer

Spanien har i sin tur kryssat två gånger om och var nära att få med sig en vinst i det iberiska derbyt under öppningsmatchen. Men Portugal kunde kvittera sent och därmed säkra det femte raka krysset i rad i möten lagen emellan.

Mot Tjeckien så var Spanien väldigt dominanta med hela 80% bollinnehav, men precis som vi har sett i deras matcher mot Sverige under det senaste året så har de varit sårbara mot omställningar. Tjeckien tog ledningen två gånger om genom klara frilägen och var, trots väldigt få chanser, väldigt nära att ta tre poäng mot gruppfavoriterna.

Spanien har också fortsatt problem med att konvertera sin väldiga dominans av bollinnehavet till att vinna matcher. De saknar den riktigt vassa målskytten som många andra länder har, och även om Álvaro Morata har levererat periodvis så har han varit hårt kritiserad i ett landslag som saknar lite alternativ på den absolut högsta nivån.

Men mot ett Schweiz som har släppt in sex mål på två matcher hittills så bör Spanien kunna säkra sin första vinst. För 1.95 gånger pengarna hos Campobet så är tvåan minst sagt lockande här, vilket också blir det vi kör på inför matchen.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Spanien vinner
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: