25 mars 2019 serbien portugal speltips odds em kval

Speltips Serbien – Norge 2/6: Sveriges gruppmotståndare

Både Serbien och Norge är med i Sveriges grupp och i deras öppningsmatch så åker våra grannar i väst ned till Belgrad på torsdagen.

Serbien är klara för VM efter en spektakulär insats i VM-kvalet där de besegrade Portugal i Lissabon i den sista och direkt avgörande matchen med ett avgörande mål i den 90:e minuten. Norge missade däremot i vanlig ordning världsmästerskapet, men var länge med i slaget om andraplatsen.

För Serbiens del så har de fått ett starkare och starkare landslag de senare åren och har fortfarande flera år kvar att förvänta sig av sina största stjärnor. Lazios Sergej Milinkovic-Savic och Juventus Dusan Vlahovic är båda världsspelare och de är kantade av väldigt många duktiga spelare i en konkurrenskraftig startelva.

Det var ingen slump att de slog Portugal i VM-kvalet och de bör ha goda chanser att klara sig förbi gruppspelet för första gången som självständig nation under årets VM. Huruvida de tar Nations League på allvar återstår dock att se. Det gick inget vidare under den senaste upplagan där de hamnade bakom både Ungern och Ryssland i gruppen.

Dessutom så är Dusan Vlahovic skadad och kommer att medverka här i inledningen av juni, han ser dock ut att komma tillbaka någon gång under sommaren.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Norge kan nog få svårt att mäta sig med Serbien

Även för Norges del så har det kommit fram ett par kvalitetsspelare i en ny generation i form av Erling Haaland och Martin Ödegaard. Tillsammans så är de giftiga i anfallsspelet, men till skillnad från i Serbiens fall så har Norge inte mycket att komma med i resten av truppen. Det är dock ett väldigt ungt lag där flera spelare har potential så Norge kan säkerligen bli farligare framöver.

I VM-kvalet så var de som sagt med länge och slogs om andraplatsen i gruppen bakom Nederländerna, men tappade den under den sista omgången till Turkiet. Det lär bli mer av den varan framöver för Norges del som säkerligen kan ta plats i ett EM igen inom en överskådlig framtid.

Norge får en tuff start på Nations League nere i Belgrad och följer upp det med en resa till Friends Arena för att möta Sverige nu på söndag. Även utan Vlahovic så ska Serbien såklart gälla som favoriter och jag tror att de kommer att vara numret för stora för Norge. För 2.25 hos Campobet spelar vi därmed på den raka hemmasegern.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Serbien vinner
Odds: 2.25
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: