25 mars 2019 serbien portugal speltips odds em kval

Speltips Slovenien – Serbien 12/6: Klasskillnad

Slovenien och Serbien drabbar samman igen i Ljubljana och Serbien får en chans att försöka lägga vantarna på gruppledningen.

Sedan den inledande förlusten mot Norge så har Serbien radat upp två raka vinster mot Slovenien och Sverige och ligger nu bara en poäng bakom de norska gruppledarna. Slovenien tog i sin tur sin första poäng i en mållös match på Ullevaal Stadion senast och behöver fler för att lyckas undvika nedflyttning.

Det var en rätt jämn match senast för Serbiens del då de mötte Sverige på Friends Arena i torsdags. De lyckades dock genom ett mål från Luka Jovic innan halvtid med att få med sig alla poäng hem till Belgrad.

Serbien är det vassaste laget i gruppen och även om de inte riktigt har kommit upp i nivå så ska det räcka för att slå Slovenien som är en eller ett par nivåer under resterande lag. Senast lagen möttes i Belgrad så vann Serbien med klara 4-1 och det var inte mycket snack om vilket som var det bättre laget.

Även på bortaplan så ska de kunna äga matchen och plocka upp sin tredje raka vinst. Med deras starka mittfält så bör de kunna dominera spelet och göra vad som krävs för att städa undan sina motståndare.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Slovenien får det nog fortsatt tufft

Tabelljumbon Slovenien lyckades åtminstone få med sig ett resultat då de mötte gruppledarna Norge i Oslo under den förra omgången. Slovenerna var dessutom nära på att ta ledningen efter att de fått ett avslut på nära håll i stolpen, men allt som allt så var det norrmännen som tryckte på för ett ledningsmål.

Norge skulle komma nära men Slovenien höll ut hela vägen. Detta trots att de var reducerade till tio man under den sista halvtimmen efter att Miha Blazic dragit på sig ett rött kort för att stoppa Erling Haaland från att bli friställd mot målvakten.

Men mycket mer än så kan nog inte Slovenien hoppas på i en grupp som denna. De är ute på djupt vatten i B-ligan och allt pekar på att de kommer att åka tillbaka ner i C när allt väl är klart.

Slovenien får hoppas på att Serbien saknar spets utan sin stjärna Dusan Vlahovic, men det är svårt att se något annat än att Serbien ska ta tre ganska komfortabla poäng här ifall de nu satsar. För lockande 2.00 gånger pengarna så är det den raka tvåan vi spelar på hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Serbien vinner
Odds: 2.00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: