27 juni 2019 Spanien Frankrike Speltips

Speltips Spanien – Portugal 2/6: Toppmöte i Nations League

De två grannländerna Spanien och Portugal möter varandra i ett stjärnspäckat möte i Nations League under torsdagskvällen.

De två favoriterna i gruppen ställs mot varandra direkt i öppningsomgången på Benito Villamarin i Sevilla under torsdagen. Spanien nådde finalen i Nations League senast där de föll mot Frankrike och är även favoriter till att få en fin start på nästa säsong av tävlingen.

Vi vet alla hur det gick i VM-kvalet för Spanien som tillslut toppade gruppen över Sverige. Luis Enrique kunde tillslut slå de blågula efter mycket om och men, vilket var oerhört viktigt för den kritiserade tränaren.

Med VM-platsen bokad så kommer dessa landslagsmatcher att vara ett bra sätt att hinna spela ihop sig mer inför vinterns mästerskap och de har ett tufft matchande framför sig med fyra matcher under första halvan av juni.

Utöver de två skadade Aymeric Laporte och Pedri så har Luis Enrique all möjlighet att välja och vraka mellan Spaniens bästa spelare till torsdagens match. I första mötet mot rivalen Portugal så lär de nog knappast välja att vila spelare även om det säkerligen kommer att krävas lite rotation i truppen under de kommande veckorna.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

De två senaste mötena har slutat mållösa

Även Portugal har bokat sin plats i VM i Qatar efter att ha fått gå igenom vårens playoff. De hade gruppsegern i egna händer i VM-kvalet, men föll hemma mot ett starkt Serbien i den sista omgången. Det såg ut att bli riktigt tufft då de hamnade i samma slutspelsträd som Italien, men Gli Azzurri fortsätter att vara enigma och föll mot Nordmakedonien, vilket gjorde Portugals jobb mycket lättare.

Åter till Nations League så har även Portugal samma tuffa spelschema framför sig de kommande veckorna. Vad gäller skador så får tränare Fernando Santos klara sig utan Ruben Dias i mittlåset, men annars så spelarna i den förväntade startelvan tillgängliga.

De får tuffast möjliga start på turneringen borta mot Spanien och får de bara med sig ett resultat så får det ses som en bra inledning. De två senaste gången lagen har mötts har varit i vänskapssammanhang och då har matcherna slutat mållöst vid båda tillfällena. Nations League står nog inte långt över dessa vänskapsmatcher i mångas ögon fortfarande och vi ska nog inte förvänta oss någon rivstart från något av lagen.

Ett underspel här kan därmed vara av intresse och för 1.70 hos Mr Green så är det spelet vi kör på inför matchen.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.70
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: