29 juni 2018 åttondelsfinal speltips odds vm 2018

Speltips Sverige – Norge 5/6: Nations League

Sverige fick en fin start på sommarens Nations League och möter nu Norge på hemmaplan på söndagen.

Resan ned till Slovenien slutade med en 2-0-vinst trots att Janne Andersson saknade flera nyckelspelare inför mötet. Även Norge fick dock med sig tre poäng då de överraskande slog Serbien på bortaplan i öppningsmötet och det är nu Sverige och Norge som gör upp om förstaplatsen i gruppen efter första veckan.

Det fanns flera frågetecken inför Sveriges resa ned till Slovenien då Janne Andersson på förhand hade klargjort att han ville försöka arbeta in ett nytt spelsystem framöver. Då blågult dessutom fortsatt saknar flera nyckelspelare i form av Victor Nilsson Lindelöf, Martin Olsson, Albin Ekdal, Filip Helander och Zlatan Ibrahimovic.

Men det blev en seger trots allt med Anderssons nya 4-3-3-uppställning där Alexander Isak fick spela centralt och kantades av Dejan Kulusevski och Viktor Claesson. Det finns uppenbart saker att förbättra och det ska bli intressant att se hur Sverige kommer att se ut framöver, men med den nya uppställningen så lär det bli lättare att få in mer kvalitet i startelvan i Sveriges rätt framtunga trupp.

Att Carl Starfelt fick utgå under matchen är dock lite oroväckande inför de kommande matcherna då Sverige redan har en rätt tunn uppsättning mittbackar på grund av tidigare nämnda skador.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sverige brukar vara starka på hemmaplan

Trots att Serbien var det lag som styrde och ställde spelet och kom till många fler målchanser så var det Norge som gick segrande ur sin öppningsmatch i torsdags. Det var såklart ingen annan än Erling Haaland som stod för matchens enda mål då han gav sitt Norge ledningen på en vass kontring.

Då Sverige hade problem att etablera spel på Sloveniens planhalva senast och släppte till flera kontringar så kommer de att få se upp med just Haaland, särskilt som mittbacksuppsättningen inte direkt är det bästa vi kan ställa på plan.

Men Sverige har ofta presterat bra på Friends och trots att Norge har en ny och spännande generation på gång som säkert kommer att bli vassare framöver så ska Sverige fortfarande vara det bättre laget.

Vi spelar därmed också på Sverige för 2.20 hos 888sport och hoppas på att de fortsätter på samma spår som senast.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige vinner
Odds: 2.20
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: