Speltips Sverige – Serbien 9/6: Tufft motstånd

Nations League fortsätter och Sverige tar sig nu an gruppens förhandsfavoriter Serbien på Friends Arena.

Sverige inledde godkänt mot Slovenien, men senast mot Norge så blev lagets brister väldigt uppenbara. Norrmännen vann välförtjänt med 2-1 och hade det inte varit för Robin Olsen så hade mycket väl kunnat bli mycket högre siffror än så.

Det märks att flera nyckelspelare är borta och att det nya spelsystemet inte har satt sig riktigt ännu. Trots att det bara är Nations League så måste man säga att det är pinsamt att förlora mot lillebror Norge på Friends på det sättet. Även om Norge har blivit bättre på senare år så ger resultatet inte mycket hopp inför resterande matcher.

Det går att argumentera för att Norge inte borde ha fått sin straff och att Sverige trots allt styrde mycket av matchen och hade sina lägen. Men Sverige känns trots allt som långt ifrån samma lag nu som det som har tagit sig till slutspel i mästerskap på senare år.

Det gäller nog att ta alla dessa matcher över sommaren med en nypa salt medan truppen fortsatt försöker anpassa sig till Janne Anderssons nya spelsystem och idéer. Det går inte heller att komma ifrån att vi har tre skadade mittbackar som samtliga hade startat före nuvarande defensiva mittlås ifall de hade varit tillgängliga.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Serbien är det starkaste laget i gruppen

Även Serbien förlorade överraskande hemma mot Norge i den första omgången, men revanscherade sig genom att slå Slovenien med klara 4-1 i söndags. Det var fyra olika målskyttar för Serbiens del och det var inget snack om vilket som var det bättre laget på plan.

Trots förlusten så var det heller inget större fel på Serbiens insats mot Norge heller. De dominerade matchbilden och skapade flera chanser, men de saknade spets och förvaltade inte sina möjligheter. Istället så var det Erling Haaland som skilde de båda lagen åt genom sitt mål i den första halvleken.

Kanske hade deras unga offensiva stjärna Dusan Vlahovic varit skillnaden mot Norge, men även nu när han är borta med en skada så är Serbien ett väldigt starkt lag. Ifall Sverige hade problem mot Norge så lär det inte bli lättare mot Serbien nu på torsdag.

Serbien befinner sig i nuläget precis bakom de europeiska toppnationerna och är i mitt tycke en aning underskattade sett till vilken trupp de har. Det var verkligen ingen tillfällighet att de avslutade VM-kvalet ovanför Portugal i deras grupp och att de var starka nog att avgöra med en vinst i Lissabon. Mot ett Sverige som långt ifrån är i någon toppform så är det verkligen inte dåliga odds på Serbien för 2.90 hos Campobet, vilket också är det vi spelar på.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Serbien vinner
Odds: 2.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: