Speltips Wales Tjeckien

Speltips Wales – Polen 25/9: Hemmastarka

Bottenmötet mellan Wales och Polen i grupp 4 har alla ingredienser för att bli en intressant och spännande match.

Båda lagen slåss om att undvika nedflyttning till Liga B och även om Polen ligger tre poäng före i nuläget så räcker det med en vinst för Wales för att gå förbi och säkra sin plats i högstaligan. Polen vann det första inbördes mötet med uddamålet, men har sämre målskillnad totalt efter 1-6-förlusten mot Belgien och därmed måste de få med sig en poäng mot det hemmastarka Wales för att hålla sig kvar.

Det finns mycket stolthet bakom Wales landslags prestationer under senare år och på hemmaplan så syns det allra tydligast då spelarna kämpar in i det sista för att representera sitt land. Det tog dem hela vägen till VM då de slog både Österrike och Ukraina hemma i Cardiff samtidigt som de tagit poäng av Belgien två gånger om de senaste gångerna de har kommit på besök.

De är ett landslag som gång på gång slår över sin egen vikt och som kanske egentligen inte riktigt hör hemma i Liga A kvalitetsmässigt, men som har chansen att stanna kvar vid ett positivt resultat på söndag trots allt.

Det hela görs dock inte lättare av att både Chris Mepham och Ethan Ampadu är avstängda inför matchen samtidigt som Aaron Ramsey och Joe Allen är skadade.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Polen har inte imponerat på senare tid

Polen har i alla fall inga skadebekymmer, men har långt ifrån varit övertygande under sommaren. Deras enda vinst kom mot just Wales på hemmaplan och sedan dess så har de haft det tufft mot både Nederländerna och Belgien.

Deras enda tunga vinst på länge var egentligen den mot Sverige i den avgörande matchen om VM-platsen, vilket såklart kom olägligt för oss svenskar. Nu senast i torsdags så föll de med 0-2 hemma mot Nederländerna i en match där motståndarna hade rätt bra kontroll på matchen från början till slut.

De kliver in i matchen på söndag med vetskapen om att en poäng kommer att räcka i alla fall, men deras styrka ligger nog inte i att stänga matcher först och främst, det är i anfallet som de har sina starka pjäser, men som vi inte har fått se mycket av under Nations League. Polen är det lag som har släppt in flest mål av alla i Liga A hittills nämligen.

Jag tror att Wales åtminstone kommer få med sig ett resultat, även om de inte lyckas vinna och jag tycker att oddsen för att kombinera dubbelchans 1X med ett spel på över 1,5 mål ser bra ut för de 2.00 gånger pengarna som Lucky Sports erbjuder.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & över 1,5 mål
Odds: 2.00
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: