Speltips Strasborg PSG

Långtidsspel på Ligue 1

Franska Ligue 1 drar igång igen under fredagen då Lyon möter nykomlingen Ajaccio på det klassiska Parc OL, vi tittar på långtidsspel inför premiären.

Föga förvånande så är PSG helt överlägsna favoriter när det kommer till att försvara sin inhemska titel. Som alla vet så tävlar de på helt andra villkor än vad de övriga klubbarna i Frankrike gör och de har förstärkt ytterligare inför säsongen.

Vitinha har hämtats in från Porto samtidigt som de har köpt loss Nuno Mendes, men det viktigaste är att de har lyckats behålla sin stora stjärna Kylian Mbappé över sommaren, med tanke på alla rykten kring hans vara eller icke vara i klubben.

Det är Lyon, Monaco och Marseille som förväntas vara de största utmanarna, men de får nog nöja sig med att slåss om Champions League-platserna bakom PSG. Monaco har sålt sin unga mittfältare Aurélien Tchouameni till Real Madrid för stora summor pengar och investerat offensivt. Lyon har hämtat in Alexandre Lacazette och Marseille har även de varit aktiva på marknaden genom att försöka bredda truppen först och främst.

Förra säsongen var det flera uppstickare såsom Lens och Nice som länge var med i toppstriden, men med de traditionella topplagen lite starkare i år så lär det nog bli tufft att återupprepa för klubbarna under toppen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Kampen om topp tre

Striden om Champions League-platserna kommer att bli tuff, men då både Marseille och Monaco har spel ute i Europa som de måste kombinera med ligaspelet så har Lyon en klar fördel på den fronten, även om Marseilles vistelse i Champions League kanske inte blir särskilt långvarig.

Rennes är också alltid en potentiell utmanare och har presterat bra de senaste säsongerna. Men även de behöver balansera spel i Conference League, där de tog sig långt senast och var väldigt nära att slå ut Leicester i kvartsfinalen i våras.

Alexandre Lacazette har fortfarande flera bra år i sig och att han återvände hem till Lyon från en engelsk storklubb på sättet han gjorde kan säkert inge en känsla av hopp i klubben. Att deras satsning kommer att fungera förutsätter dock att Peter Bosz har bättre koll på läget i år än vad han hade sist, då supportrarna inte var sena med att ge honom kritik under förra året.

Jag tror i alla fall att efter de förutsättningar som råder att Lyon kommer att lyckas knipa en plats i topp tre återigen och det spelar vi på för 2.00 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lyon slutar topp tre
Odds: 2.00
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: