kampanj vm 2018

Speltips Angers – Marseille 30/9: Fördel bortalaget

Angers tar emot tabelltvåan Olympique de Marseille i den nionde omgången av Ligue 1. Matchen spelas fredagen den 30 september 2022 med avspark kl 21:00.

Angers SC slutade på 14:e plats i Ligue 1 förra säsongen. Efter åtta spelade omgångar av den här säsongen ligger man på exakt samma placering.

De resultaten gör det enkelt att slå fast att Angers är ett nedre mittenlag. Men efter sex omgångar såg det klart sämre ut. Då hade man bara tagit två poäng efter att ha radat upp fyra raka förluster.

I de två sista matcherna kom så ett trendbrott då man lyckades vinna båda de matcherna. Strax innan uppehållet besegrade man Nice med 1-0 borta och dessförinnan slog man Montpellier med 2-1 hemma. På så vis kom uppehållet eventuellt olägligt för Angers som nu ställs inför en svår prövning då Olympique de Marseille gästar.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortsatt stabilt OM

Precis som Angers så placerar sig Olympique Marseille på samma position som man slutade på förra säsongen. Efter åtta spelade matcher ligger man på andra plats, två poäng efter serieledande PSG.

I Ligue 1 har Igor Tudor fått en bra start som ny tränare för OM, men i Champions League har man inte riktigt räckt till. Där har man förlorat sina två inledande matcher mot Tottenham och Frankfurt. I ligaspelet är man emellertid alltjämt obesegrade. I den senaste omgången innan uppehållet tappade man dock poäng då det bara blev 1-1 hemma mot Rennes.

Angers och Olympique Marseille möttes senast i Marseille i februari och då vann hemmalaget med hela 5-2. Detta efter att OM vänt ett 0-2-underläge.

När de nu möts igen är det också Marseille som gäller som favoriter och som jag ser det bör man ha goda chanser till tre poäng här. Efter tufft matchande kom uppehållet mer lägligt för deras del medan det motsatta nog gäller för Angers. På pappret skiljer det en hel del mellan lagen och om Olympique de Marseille ska kunna utmana PSG är det här en match man bör vinna. Jag finner anledning att tro att man kommer att lösa det och mitt spel blir därför en rak tvåa, att Olympique Marseille vinner till 1.87 gånger pengarna hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Marseille vinner
Odds: 1.87
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, fredag 30 september 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: