3 december 2019 Lyon Lille Speltips

Speltips Lyon – Lille 27/2: Fransk stormatch

Söndagen bjuder på ett franskt stormöte från mitten av tabellen mellan Lyon och Lille på Parc Olympique Lyonnais.

Ingen av dessa två franska storklubbar har riktigt hämtat sig från den horribla start de hade på säsongen. Inför omgången så ligger Lyon placerade på åttondeplats medan de regerande mästarna Lille fortfarande befinner sig på den nedre tabellhalvan på elfte plats.

Ligue 1 har dock varit oerhört jämn bakom den absoluta toppen i år och ännu är det inte försent för något av lagen att kunna klättra i tabellen för att nå en plats ute i Europa inför nästa år. Lyon ligger på samma poäng som både Monaco och Nantes på sjätte- och sjunde plats och Lille är bara två poäng bakom.

Båda lagen har dock haft framgångar i Europa åtminstone och Lyon har nu lottats mot Porto i åttondelsfinalerna av Europa League. Det återstår dock två ligamatcher till dess och mötet mot Lille kommer att spela en stor roll för deras eventuella ambitioner om att klättra i tabellen under tränare Peter Bosz.

Inför söndagens drabbning så har de fått tillbaka Moussa Dembélé från avstängning samtidigt som Jérôme Boateng mycket väl kan återvända till mittlåset efter att tidigare ha varit i konflikt med tränaren.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lille har inte imponerat i ligan

Även Lille har som sagt haft framgångar i Europaspelet, men så som det ser ut just nu så pekar mycket på att det kan vara över inom några veckor. De toppade grupp G i höstas, men fick möta regerande mästarna Chelsea i åttondelsfinalen där de förlorade öppningsmötet med 0-2 på Stamford Bridge i torsdags.

De spelade dock bra och bjöd upp till dans mot Chelsea, så trots förlusten så visade de ändå varför de tog sig vidare till slutspel. De har dock inte alls imponerat i ligaspelet på samma sätt under säsongen och har inte haft särskilt imponerande resultat sedan årsskiftet.

Förra helgen så spelade de mållöst hemma mot nedflyttningshotade Metz och drog på sig två avstängningar på Benjamin André och Edon Zhegrova inför mötet mot Lyon. Särskilt André har varit en av deras bästa spelare under säsongen och är ett väldigt tungt avbräck. Samtidigt så riskerar även Tiago Djaló att missa matchen, vilket hade varit ytterligare en smäll för Lilles defensiv.

Lyon har varit det starkare laget på senaste tiden och har klarat sig bra ur en period med väldigt tufft motstånd. Mot ett Lille med defensiva avbräck och som har spelat Champions League i veckan så är de välförtjänta favoriter och därmed spelar vi också på hemmaseger för 1.84 hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lyon vinner
Odds: 1.84
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: