Speltips Strasborg PSG

Speltips Lyon – PSG 9/1: Franskt stormöte

Som avslutning på helgen får vi följa ett franskt stormöte mellan Olympique Lyon och Paris-Saint Germain.

Det är knappast samma status på mötet som när de båda klubbarna möttes förra våren i toppstriden, men det är icke desto mindre ett stormöte för den sakens skull då två av Frankrikes största klubbar drabbar samman under söndagskvällen.

Lyon har fortsatt en oerhört tung säsong och ligger inför omgången på trettonde plats i Ligue 1. De har nu inte vunnit på fyra raka matcher och fortsätter att harva kring mitten av tabellen även nu när halva säsongen är spelad.

Deras insats i Europa League har dock varit nära fläckfri med fem segrar och ett kryss i gruppspelet, men i ligaspelet har de inte alls skördat samma framgångar. För en klubb av Lyons storlek så lär en gruppseger i Europa League inte räcka långt när de bara har en seger på sina sex senaste matcher i ligaspelet.

De har uppenbart inte lyckats ersätta Memphis Depay efter hans flytt till Barcelona i somras, vilket har stått dem dyrt. Inför matchen mot PSG får de också klara sig utan karl Toko Ekambi som spelar i de afrikanska mästerskapen samt Lucas Paquetá och Jason Denayer som båda är tveksamma till spel.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

PSG:s frånvarolista har mindre betydelse

Paris-Saint Germain har fortfarande Ligue 1 som i en liten ask med en buffert på tio poäng ned till jagande Marseille på andraplatsen. Det är ingen hemlighet att PSG lär prioritera Champions League, men efter att ha tappat titeln till Lille förra våren så lär de sikta på att försöka säkra titeln så tidigt som möjligt.

Även PSG har dock haft en del kryss på senaste då de tappat poäng i tre av sina fyra senaste matcher. Det hör till ovanligheterna minst sagt, även om de fortfarande är obesegrade i tio raka åtminstone.

Inför mötet mot Lyon har de flera på frånvarolistan då både de afrikanska mästerskapen och COVID-19 bidrar till en del bortfall. Neymar är fortsatt skadad och Ángel Di María och Danilo Pereira är båda borta efter att ha testats positivt för COVID-19. Achraf Hakimi, Idrissa Gueye och Abdoy Diallo är alla iväg på de afrikanska mästerskapen. Men PSG:s trupp är så pass bred att de ändå kan ställa upp med en drömelva.

Även om PSG har kryssat en del på senare tid så ska de vara favoriter här, särskilt om Paquetá inte får grönt ljus att spela för hemmalaget. För 2.10 gånger pengarna hos Campobet så är den raka tvåan minst sagt lockande.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG vinner
Odds: 2.10
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream:  SportExpressen Play

Jämför odds: