1 maj 2019 monaco rennes speltips ligue 1

Speltips Monaco – PSG 20/3: Tidig stormatch

Ett tidigt franskt stormöte väntar på söndagen mellan Monaco och Paris Saint-Germain på den klassiska Stade Louis II.

Med hela femton poäng ned till jagande Marseille och Nice så har PSG ligatiteln som i en liten ask med tio omgångar kvar att spela. Efter att ha förlorat ligan till Lille förra säsongen så har de svarat starkt i år medan de andra toppklubbarna som var med och stred i toppen i fjol alla har haft oerhört tunga säsonger.

Att bli franska mästare är dock vid det här laget en klen tröst för en klubb som PSG. Med de resurser som pumpas in i klubben så ska de lyckas med mer än att bara vinna en liga som inte är särskilt konkurrenskraftig bland toppligorna i Europa.

Men förra veckan åkte de i vanlig ordning ut ur Champions League-slutspelet efter en kollaps i andra halvlek mot Real Madrid. Det är inte den första gången detta händer och det måste vara oerhört tungt för en klubb vars hela existensberättigande nästan hänger på att de ska vinna Champions League.

En säker 2-0-ledning inför den sista halvleken på Bernabeu blev inom loppet av en dryg kvart 2-3 och PSG såg maktlösa ut att försöka göra någonting åt det. Istället var det Real Madrid som fortsatte forcera framåt. De studsade tillbaka med 3-0 mot Bordeaux förra helgen men det lär nog fortfarande svida från förra veckans förlust.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Formsvagt Monaco

Monaco var en av de klubbar som var med och slogs i toppen i fjol och som har haft en väldigt tung säsong i år. De var länge inom armlängds avstånd från Europaplatserna i alla fall, men formen har försämrats under våren och av deras fem senaste ligamatcher så har de bara vunnit en.

Tränare Niko Kovac fick förvånansvärt nog sparken efter en vinst mot toppkonkurrenten Rennes i slutet av december och ersattes med Philippe Clement som inte har lyckats åtgärda klubbens problem riktigt. Deras två enda vinster sedan februari har förvånansvärt nog kommit mot storklubbarna Lyon och Marseille nu för ett par veckor sedan, men de har haft väldigt svårt att vinna matcher som de borde vinna.

Under veckan så slogs de även ut ur Europa League mot portugisiska Braga som vann öppningsmötet med 2-0 och sedan kunde spela av returen i Monaco med slutresultatet 1-1.

Även om stämningen kanske inte är så munter i PSG-lägret så bör de klara av ett Monaco i högst medioker form. För 1.94 hos Campobet så är det fina odds på den raka tvåan här i min mening.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: PSG vinner
Odds: 1.94
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream:  SportExpressen Play

Jämför odds: