22 augusti 2017 Nice Napoli

Speltips Nice – Nantes 14/1: Tät tillställning

Det är två formstarka lag som möts när OGC Nice tar emot Nantes FC i den 21:a omgången av Ligue 1. Matchen spelas fredagen den 14 januari 2022 med avspark kl 21:00.

Cristophe Galtier ledde Lille till en osannolik ligatitel i Ligue 1 förra säsongen. Sedan i somras leder han Nice och mycket pekar mot att han är på väg att göra succé även med den här klubben.

Efter 20 spelade matcher ligger Nice för närvarande på delad andra plats i Ligue 1. Man har tagit 36 poäng och ser just nu ut att göra upp med Olympique Marseille om att bli tvåa i ligan efter PSG. Än är emellertid bara drygt halva säsongen spelad.

Nice avslutade förra året starkt då man vände en sämre trend i de tre sista matcherna under 2021. I ligan besegrade man då både Rennes och Lens med segersiffrorna 2-1. Det här året inledde man med att besegra Brest med 3-0 i söndags. Detta trots att man fick Schneiderlin utvisad redan i matchminut 20.

Nantes har också de gjort bra resultat på sistone då man kommer till den här matchen med fem segrar och ett kryss på de sex senaste matcherna. I söndags spelade man 0-0 hemma mot Monaco i årets första ligamatch.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Två av ligans målsnålaste lag

Nantes hade, inför mötet mot Monaco, tre raka segrar i Ligue 1. Strax innan jul besegrade man Saint-Etienne med 1-0 borta och dessförinnan vann man med 3-2 hemma mot Lens. Totalt står man på 29 poäng efter 20 spelade matcher och ligger på nionde plats i den något haltande tabellen.

Nice är alltså sju poäng före Nantes i tabellen och man gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 1.85 gånger insatsen.

Det är också fördel Nice om vi ser till inbördes möten. När lagen möttes i Nantes i mitten av september vann Nice med 2-0. Det var lagets tredje raka seger då man även vann båda mötena lagen emellan förra säsongen.

Nice är rättmätiga favoriter, men framförallt tror jag på en jämn och tät batalj här. Båda lagen är välorganiserade och släpper in få mål. Ser vi till antalet gjorda/insläppta mål per match så tillhör både Nice och Nantes de målsnålare lagen i Ligue 1.

Nantes har hållit nollan i sina fyra senaste matcher om inkluderar de två matcherna i franska cupen. Det har också gjorts under 2.5 mål i 7 av deras 8 senaste matcher.

Nice gjorde tre mål mot Brest senast, varav två när man var en man kort på grund av Schneiderlins utvisning. Här tror jag man ställs på något tuffare prov. Bäst spelvärde finner jag i att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen. Det spelas till 1.78 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.78
Bolag: Betsson
Spelstopp: 21:00, fredag 14 januari 2022
TV: 
Stream:  Expressen TV

Jämför odds: