Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Atlanta United – Inter Miami 19/6: Skadekris

Atlanta United ställs mot Inter Miami i en match från den östra konferensens nedre halva i MLS under söndagskvällen.

Tabellen är fortfarande jämn efter knappa femton omgångar där både Atlanta och Miami har hängmatcher på de övriga lagen. Båda har således chansen att klättra upp på den övre tabellhalvan vid vinst här.

Atlanta bör ses som det starkare laget av de två och lyckades också förra säsongen med att ta sig till slutspel där de blev utslagna i den första rundan av New York City FC. Men inget av lagen är i nuläget på full styrka då de har rejäla skadelistor redan tidigt in på säsongen.

Hemmalaget kommer senast från en förlust hemma mot Columbus och hade dessförinnan två raka kryss mot Nashville och New England Revolution i ryggen. Deras skadelista har också stegvis bara blivit värre och värre. Ozzie Alonso, Brad Guzan och Dylan Castanheira har alla redan bekräftats som borta resten av säsongen och utöver det är även Miles Robinson och Andrew Gutman garanterat borta nu på söndag.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter Miami har klarat sig trots skador

Skadorna har som sagt också drabbat gästerna Inter Miami och tränare Phil Neville får klara sig utan en lång uppsättning spelare inför detta tuffa bortamöte. Men trots skadorna så har Miami klättrat i tabellen och är faktiskt obesegrade i deras fyra senaste ligamatcher, varav de två senaste har varit vinster mot New York Red Bulls och Portland.

De har dock inte spelat sedan i slutet av maj och frågan är hur relevant formen för tre veckor sedan är nu när MLS återigen drar igång. De har i alla fall bevisat att de kan klara av att få med sig positiva resultat även med ett flertal spelare borta, vilket inte riktigt har varit fallet för Atlanta som bara har vunnit en av sina åtta senaste matcher.

Inter Miami och Atlanta United mötte varandra så sent som i slutet av augusti och där vann Miami med 2-1, trots att Atlanta tog en tidig ledning och hade ett klart spelövertag. Att Atlanta har underpresterat sett till förväntningarna hittills råder det inget tvivel om och det är talande att de deras senaste form är tunga favoriter nu på söndag med odds runt 1.50 för en rak etta.

Inter Miami har dock framförallt varit starka på hemmaplan och har inte riktigt haft samma lycka på resande fot. Atlanta tenderar dock att släppa till en hel del defensivt, inte minst nu med flera defensiva skador samt deras förstemålvakt borta. Vi spelar därmed på att båda lagen gör mål för 1.85 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: