stream aston villa liverpool

Speltips Avai – Fortaleza 17/6: Viktigt möte i bottenstriden

Båda lagen är inblandade i bottenstriden då Avai tar emot Fortaleza i brasilianska Serie A vid midnatt till fredag.

Avai är uppe i Serie Á igen efter två säsonger i andraligan och har fått en godkänd start på säsongen. Fortaleza däremot ligger klart sist med fem poäng upp till säker mark, vilket är ett väldigt tapp sedan de avslutade förra säsongen på fjärde plats och kvalade in till Copa Libertadores.

Trots att Avai ligger på elfte plats för tillfället så har de inte mycket marginal ned till bottenlagen, där de förväntas vara med och strida under säsongen. Det är bara två poäng som skiljer mellan niondeplacerade Fluminense och Cuiabá på artonde plats. Det är alltså oerhört jämnt på den nedre tabellhalvan och varje poäng är fortfarande oerhört viktig i väntan på att tabellen ska sätta sig något.

Avai inledde säsongen starkt, men sedan dess så har det gått lite tuffare. Inför mötet mot Botafogo i förra omgången så hade de fem raka matcher utan vinst, varav fyra var förluster. Men en välplacerad frispark från Kevin var allt som behövdes för att säkra en tung trepoängare senast, vilket gjorde att hoppade upp från nedflyttningsplats till mitten av tabellen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fortaleza har börjat plocka poäng

Fortaleza har redan under säsongsinledning hunnit gå igenom en smärre kris i klubben där säsongsöppningen var katastrofal. Det skulle dröja nio omgångar innan de tog sin första vinst, men nu har de i alla fall tagit fem poäng på deras tre senaste matcher och knappar in på nästjumbon Juventude.

Med sju poäng totalt så har de fortsatt fem poäng upp till säker mark och den stora klungan i mitten. Men Fortaleza borde verkligen inte vara fast i bottenträsket länge, även om de är en klubb som har åkt upp och ned i tabellen väldigt mycket de senaste säsongerna så hamnade de trots allt topp fyra förra året och besitter mer kvalitet än många andra lag ovanför dem i tabellen.

Det är framförallt offensivt som Fortaleza har haft stora problem under säsongen och de har bara mäktat med sju mål på elva matcher hittills. Försvarsmässigt så har det i alla fall sett bättre ut och underspelet har hittills suttit i åtta av Fortalezas matcher. Vi kan nog förvänta oss en tät och rätt målsnål match där första målet kommer att betyda mycket. Vi krånglar inte till det utan spelar på under 2,5 mål för 1.61 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.61
Bolag: Expekt
Spelstopp: 00:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: