Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Birmingham – Huddersfield 5/8: Championship

Birmingham och Huddersfield drar igång den andra omgången av Championship på St Andrews under fredagskvällen.

Inget av lagen lyckades starta säsongen med en vinst förra helgen, men båda hoppas att de kan ta sin första trepoängare nu på fredag. Medan Huddersfield slutade på tredjeplats under fjolåret så slutade Birmingham precis ovanför bottenstriden, men mycket har hänt sedan dess.

Huddersfield gick knappt att känna igen från i våras då de ställdes mot Burnley i öppningsmatchen för precis en vecka sedan. Trots hemmafördel så var det gästerna Burnley som dominerade matchen helt och hållet och borde nog ha vunnit med större marginal än 1-0. Huddersfield hade knappt en tredjedel av bollinnehavet och inget avslut på mål, vilket skvallrar en del om hur matchbilden såg ut.

De har också tappat ett par tongivande spelare från det lag som var så nära på att ta sig upp i Premier League under fjolåret. Lewis O’Brien och Harry Toffolo har båda sålts till Nottingham Forest som tillslut lyckades vinna playoffet och Pipa har sålts vidare till Olympiakos.

Den nya tränaren Danny Schofield lär säkert vara sugen på att använda lite av de pengar som de har tjänat på försäljningarna genom att hämta in någon mer innan transferfönstret stänger åtminstone.

INGA OMSÄTTNINGSKRAV – 100 KRONOR BONUS! Lucky Sports storsatsar i Sverige och ger alla nya kunder 100 kronor i bonus – helt utan omsättningskrav. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta omsättningsfri bonus – 100 kronor hos lucky sports!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inte mycket bättre förutsättningar i år för Birmingham

Birmingham spenderade stora delar av fjolårssäsongen med att försöka hålla undan lagen i bottenstriden, vilket de också lyckades med tillslut. Championship är en jämn liga där mycket kan hända, men att döma av aktiviteten under sommaren så är Birmingham knappast särskilt mycket bättre rustade i år än vad de var senast det bar av.

Öppningsmötet mot Luton var dock lovande då de fick med sig en poäng hem från en tuff bortamatch. Det var en jämn, men mållös, tillställning på det hela taget där Birmingham åtminstone visade prov på ett någorlunda disciplinerat försvarsspel.

Deras nya tränare John Eustace har dock inte haft mycket tid att jobba med laget och kanske kan han förbättra situationen utan att det har investerats mer från klubbledningen.

Med tanke på hur Huddersfield såg ut senast så ska man nog glömma allt vad fjolårsplaceringar i tabellen heter. Birmingham såg kanske inte ut som något topplag de heller, men det fanns positiva tecken defensivt och jag tror åtminstone att de kommer att ta poäng hemma mot Huddersfield. Vi spelar därmed på kombinationsspelet dubbelchans 1X och under 3,5 mål för 1.76 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & under 3,5 mål
Odds: 1.76
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 20:45
TV: 
Stream: 

Jämför odds: