9 juli 2019 HJK HB Tornshavn Speltips

Speltips BK Olympic – Oddevold 23/6: Toppmöte i ettan södra

BK Olympic tar emot Oddevold i ett toppmöte på Lindängens IP från ettan södra under torsdagskvällen.

Då GAIS och Ljungskile i tabelltoppen drabbar samman parallellt med den här matchen så lär båda lagen se en rejäl möjlighet att ta sig närmare toppen genom detta mötet. Mycket står alltså på spel på Lindängen när BK Olympic och Oddevold ställs mot varandra på torsdagen.

Oddevold ligger tillsammans med Ängelholm på 26 poäng i dagsläget och är därmed bara två poäng bakom Ljungskile på andraplatsen och fyra poäng efter GAIS i serieledningen. BK Olympic är i sin tur på femte plats på 24 poäng och kan ta ett rejält kliv närmare toppen vid en vinst här.

Oddevold var själva i serieledning tillsammans med GAIS för bara tre omgångar sedan, men två raka förluster mot Ängelholm och Trollhättan har gjort att de tappat mark i toppstriden. De studsade dock tillbaka med en hemmaseger mot Torn i lördags, vilket nog var viktigt för moralen.

Med tanke på att Oddevold blev uppflyttade efter att de vann division 2 norra Götaland förra året och inte har varit uppe i Ettan sedan de åkte ned 2019 så får man ändå säga att de gör en väldigt stark säsong hittills.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

BK Olympic har varit svagare hemma

Malmöklubben BK Olympic är även de nykomlingar i ettan södra efter att ha vunnit division 2 södra Götaland under föregående säsong. Olympic har ett samarbete med MFF, vilket gör att de har lite mer muskler än vad de annars kanske hade haft och de har även de presterat bra under den första halvan av säsongen.

Det har bara blivit en enda förlust hittills, med sex vinster och sex kryss. Men det är framförallt på bortagräs som de har skördat framgångar, där de tillsammans med Ljungskile är det starkaste laget i serien hittills. Hemma på Lindängens IP så har det gått sämre med resultatraden 1-4-1 hittills. Det kommer att bli svårt att utmana om toppositionerna ifall de inte börjar plocka fler poäng hemma.

Trots att Oddevold nyligen har haft en liten formsvacka så ska de nog ses som favoriter när de gästar Malmö för att ta sig an BK Olympic. För 2.15 gånger pengarna hos 888sport spelar vi därmed på den raka tvåan här.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Oddevold vinner
Odds: 2.15
Bolag: 888sport
Spelstopp: 19:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: