Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Botafogo – Sao Paulo 16/6: Svagt bortafacit

Nykomlingen Botafogo tar emot São Paulo hemma på Olimpico Nilton Santos under torsdagskvällens Serie A-omgång från Brasilien.

Botafogo slåss för att ta sig upp från nedflyttningsplatserna medan São Paulo jagar deras första ligatitel sedan år 2008. Det är således två lag som slåss på varsin sida tabellen som möter varandra under torsdagen i jakten på viktiga poäng.

För Botafogos del så är det knappast en överraskning att de ligger där de ligger. Att säsongen skulle bli tuff som nyligen uppflyttade till högstaligan visste man om på förhand, men det är fortsatt oerhört jämnt kring bottenplaceringarna.

Fogo ligger nämligen på 12 poäng, vilket är samma som Flamengo på säker mark och de har en handfull lag inom räckhåll i tabellen. Fluminense på nionde plats har bara två poäng mer, vilket kanske ger er en bild av hur jämn den brasilianska högstaligan är.

Men det går åt fel håll för nykomlingarna i dagsläget och de har just nu fem raka matcher utan vinst, där de fyra senaste samtliga är förluster. Senast fick de se sig besegrade hemma mot Avai med 0-1, men hoppas kunna vända trenden nu på torsdag.

ETT AV SVERIGES HETASTE SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning av alla nya spelbolag och insett att CampoBet är svaret för den som vill prova ett nytt, hett spelbolag i Sverige. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

São Paulo har haft svårt att hålla i sina ledningar

Gästerna går däremot starkt i ligan och ligger i skrivande stund på tredje plats i tabellen, fyra poäng bakom Palmeiras i ligaledning. Det är dock hemma på Cicero Pompeu de Toledo som de flesta poängen har tagits. De har fyra vinster och ett kryss på hemmaplan, medan de anmärkningsvärt nog fortfarande väntar på deras första bortavinst efter sex försök.

På bortagräs så har de tagit fem raka kryss istället och har visat sig vara väldigt svårslagna, men har inte lyckats plocka upp några trepoängare ännu, även mot lag som är med och slåss i botten. De har ofta lyckats ta ledningen, men har inte lyckats hålla i den. I de fyra senaste matcherna bortamatcherna har de tagit ledningen i första halvlek och tappat den i den andra.

Det är inte lovande ifall de nu satsar på att vara med och slåss i toppen, men de har i alla fall tagit stora kliv sedan förra säsongen som de avslutade på 13:e plats. São Paulo är en storklubb, men saknar fortfarande lite av den tyngden som de andra titelutmanarna har.

I och med São Paulos tendenser så går det att få till riktigt bra odds på ett lite annorlunda spel. Oavsett om de lyckas hålla i ledningen tillslut eller inte så är São Paulo ett starkare lag och vi spelar därmed på att de lyckas gå in i halvtidsvila med ledningen mot det lag som har släppt in näst flest mål i ligan hittills. Spelet går att hitta för 3.20 gånger pengarna hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: São Paulo vinner första halvlek
Odds: 3.20
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 21:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: