stream aston villa liverpool

Speltips Degerfors – Sundsvall 27/2: Svenska cupen

Två lag från Allsvenskan möter varandra i gruppspelet av Svenska Cupen då Degerfors välkomnar Sundsvall till Stora Valla.

Degerfors inledde gruppspelet mot den förväntade slagpåsen Skiljebo på bästa sätt genom att köra över Skiljebo från Division 2 Norrland med 6-1 i öppningsmatchen. De inledde dock lite trevande och en dryg halvtimme in i matchen så stod det faktiskt 1-1 efter att Skiljebo kvitterat.

Men i andra halvlek rann det iväg och nyförvärvet Dijan Vukojevic från Norrby kunde sätta dit två mål. Även Diego Campos tryckte dit två samtidigt som Nikola Djurdjic även han fick chansen att sätta dit säsongens första balja.

Då Victor Edvardsen har lämnat för Djurgården kommer det att vara viktigt för Degerfors att få igång det offensiva spelet utan honom. Den offensiva mittfältaren Vukojevic är knappast någon direkt ersättare, men en riktigt bra värvning då han stod för en otrolig säsong i Norrby förra året.

Degerfors har fortfarande inte värvat in någon renodlad anfallare, men har gjort flera defensiva värvningar då Oliver Ekroth också behöver ersättas. Bland annat så anländer Joseph Claude-Gyau under lördagen samtidigt som de får tillbaka målvakten Alfie Whiteman på lån från Tottenham.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hallenius är korsbandsskadad

GIF Sundsvall var däremot ett lag som inte hade några offensiva problem under fjolårssäsongen och de har lyckats behålla sin fina anfallsuppsättning i Linus Hallenius och Pontus Engblom även nu när de flyttats upp till Allsvenskan.

Tyvärr kommer de dock att få klara sig utan Hallenius en lång tid då han har dragit på sig en korsbandsskada för ett par veckor sedan, vilket innebär att mycket ansvar kommer att ligga på Engbloms axlar i offensiven.

I öppningsmatchen av cupspelet så förvaltade Engblom sina chanser väldigt väl dock och blev tvåmålsskytt mot Elfsborg. Sundsvall förlorade dock som väntat med 2-3 och de skapade inte mycket utöver Engbloms två mål.

Degerfors borta lär bli en tuff match även det och ett Sundsvall utan Hallenius kommer tyvärr inte att hålla en särskilt hög allsvensk klass. Även om det är svårt att säga så mycket om Degerfors match mot ett division 2-lag så bör de nog vara rätt klara favoriter här och därmed spelar vi också på den raka ettan för 1.85 hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Degerfors vinner
Odds: 1.85
Bolag: Expekt
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: