Speltips Hammarby IFK Göteborg 20 juli 2020

Speltips Hammarby – Häcken 6/3: Finalrepris i gruppen

Det blir en repris av fjolårets cupfinal redan i gruppspelet i en direkt avgörande match för avancemang i Svenska Cupen.

Föga förvånande så står det mellan Hammarby och Häcken om vilken klubb som avancerar från den i övrigt rätt svaga grupp E. Båda lagen har tagit två vinster hittills och står på sex poäng inför den avgörande matchen i Stockholm, som råkar vara en repris av finalen från förra året.

Häcken är dock det lag som har fördel av målskillnad, och det är inte en liten sådan. Getingarna har öst in mål som om det inte fanns någon morgondag under de två öppningsmatcherna i cupen.

Ytterhogdal besegrades med hela 13-0 innan Falkenberg kördes över med 5-0. 18-0 i målskillnad går de alltså in med när de möter sitt första tuffa motstånd. Medan Hammarby har fördel av hemmaplan så har alltså Häcken fördel av att avancera vid lika.

Häcken har varit ett av de lag som har kommit igång bäst under försäsongen, men de har också en tendens att spela bättre mot sämre lag än vad de gör mot lag med kvalitet.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Hammarby med ny tränare igen

Inför säsongen så har Hammarby återigen genomfört ett tränarbyte då Milos Milojevic lämnade klubben för att ta över Malmö. Istället har de hämtat in Martí Cifuentes som senast kommer från danska AaB.

Hittills har de vunnit utan att imponera i de två första mötena i cupspelet. Falkenberg besegrades med 2-1 och Ytterhogdal föll med 6-1 tillslut. Häcken blir Cifuentes första riktiga test och det är lite oroväckande att de ännu inte har lyckats hålla nollan, trots att de främst har fokuserat på defensiva värvningar inför säsongen.

Astrit Selmani fick komma igång senast med tre mål, vilket nog var viktigt för målskytten som inte alltid har levt upp till förväntningarna riktigt. Med Akinkumni Amoo såld till Köpenhamn inför säsongen så lär Selmani och Ludwigson få ta ett ännu större ansvar offensivt.

Hemma på Tele2 så är Hammarby vassa och de kliver in som favoriter mot Häcken trots att de ännu inte har visat upp samma nivå riktigt. Utgången av matchen känns dock oviss på förhand och istället kikar vi på målmarknaden. Med tanke på i vilken oerhört fin målform Häcken har varit i samtidigt som Hammarby ännu inte verkar ha hittat rätt defensivt så kan det nog bli ett par mål i matchen. För 1.56 hos hos Expekt så spelar vi på över 2,5 mål. Trots att oddsen inte är superhöga så speglar de en förväntad matchbild bra.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1.56
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: