kampanj vm 2018

Speltips Lilleström – Rosenborg 19/6: Norskt toppmöte

Söndagskvällen bjuder på ett norskt stormöte mellan serieledande Lilleström och de mesta mästarna Rosenborg.

Lilleström har inlett säsongen på ett strålande vis och toppar Eliteserien efter tio omgångar. Samtidigt så ser storklubben Rosenborg ut att gå ännu en medioker säsong till mötes utefter deras förväntningar. Sedan de vann fyra raka ligatitlar mellan 2015 och 2018 så har de inte riktigt varit nära på att utmana om en ligatitel sedan dess.

Men Lilleström har sett riktigt bra ut och kan mycket väl vara med och hota om sin första ligatitel sedan 1989 ifall de kan kan hålla i det spelet de har visat upp hittills. Obesegrade efter tio omgångar och med 15 poäng av 15 möjliga hemma på Lilleström Stadion så har de något överraskande tagit Eliteserien med storm under vårsäsongen.

Det har inte varit tal om några små marginaler som har gått deras väg heller. De har gjort flest mål och har släppt in klart minst än så länge. Med ett stekhett Molde som jagar dem i tabelltoppen så gäller det dock att de håller i formen i den tuffa period i spelschemat som nu kommer.

Matcher Rosenborg, Strömsgodset och Viking ska alla avverkas inom de närmaste fyra omgångarna och det återstår att se ifall Lilleström kan behålla sin ligaledning genom den perioden.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rosenborg har inte imponerat hittills

I vanligt ordning så är det höga förväntningar på en klubb som Rosenborg, vilket de inte har levt upp till hittills. De är pressade att börja leverera resultat och en vinst i en match som denna är precis vad de behöver för att kunna köpa lite tid och tålamod bland supportrarna.

Det kommer dock inte att bli lätt och Rosenborg har inte direkt övertygat i stormatcherna hittills. Två kryss mot Bodö/Glimt och Molde samt en tung 0-3-förlust mot Strömsgodset är facit hittills.

Det är oklart vad tre veckor utan ligaspel har gjort med de båda lagens respektive form, men Lilleström har som sagt fem vinster på fem matcher hemma och lär inte spara på krafterna när de har chansen att trycka till ett Rosenborg på dekis.

Vi spelar på att Lilleström lyckas mot ett Rosenborg som har varit ojämna och som inte riktigt visat att de kan vara med och slåss i toppen ännu. För 2.15 hos Expekt spelar vi därmed på den raka ettan i tron om att Lilleström befäster sin serieledning.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lilleström vinner
Odds: 2.15
Bolag: Expekt
Spelstopp: 18:00
TV: 
Stream:  Discovery+

Jämför odds: