Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips New England Revolution – Minnesota United 19/6: Klara favoriter

New England Revolution tar emot Minnesota United i helgens MLS-omgång sent på söndagskvällen.

Förra säsongens stora överraskning New England Revolution har inte riktigt haft samma lyckade start på säsongen som i fjol. Förra året avslutade de med klart högst poäng i grundserien och hade hela 19 poäng ned till Philadelphia Union på andraplatsen i den östra konferensen. De blev dock utslagna i semifinalen av New York City FC som senare gick och vann titeln.

Stora framgångar i en liga som MLS gör det dock svårt att behålla sina stjärnor. Adam Buksa och Tajon Buchanan har redan lämnat klubben inför säsongen och matchen mot Minnesota blir den sista för Matt Turner som därefter ger sig av till Arsenal.

Men trots tappen så är New England Revolution ändå ett starkt lag som stegvis har kunnat förbättra resultaten sedan deras väldigt tunga säsongsinledning. De är nu obesegrade i sju raka ligamatcher varav de har vunnit tre, men det är fortfarande många kryss från laget som dominerade i fjol.

De är i alla fall i stort sett skadefria och kliver in i söndagens drabbning som klara favoriter på Gillette Stadium.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Minnesota har haft tveksam form

Gästerna jagar i sin tur en slutspelsplats i den västra konferensen där de, tillsammans med Houston och Colorado, ligger en poäng bakom Seattle Sounders på sjundeplatsen. Formen har inte varit den bästa under maj med fyra förluster och bara en vinst på deras sex senaste matcher.

Matchen mot the Revs blir deras första av tre kommande bortamatcher där de är pressade att få med sig poäng för att inte halka efter i tabellen. Men för att göra det så behöver de få igång offensiven på ett bättre sätt än vad de har lyckats med hittills. Fyra mål på deras sex senaste matcher är inga imponerande siffror, men de kan kanske sätta sitt hopp till att New England Revolution bara har lyckats hålla nollan i en av deras tolv senaste möten.

Hemmalaget går in som klara favoriter här, men de har genomgående haft problem med att lyckas stänga matcher. I samtliga av deras sju senaste matcher så har de varit i ledning, men har ändå bara fått med sig ett kryss från fyra av dessa. Mot ett Minnesota som har en del skador och har haft stora problem med att skapa chanser så bör de dock kunna säkra tre poäng. För 1.65 hos Bet365 spelar vi alltså på den raka ettan här.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: New England Revolution vinner
Odds: 1.65
Bolag: bet365
Spelstopp: 23:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: