Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips New York City – Atlanta United 3/7: Tuff sits

Två formsvaga lag från den östra konferensen gör upp om tre poäng då Atlanta gästar New York City under söndagskvällen.

Det finns orosmoln på himlen för båda klubbarna, trots att New York City FC fortfarande ligger väldigt bra till i tabellen. Hemmalaget hade verkligen behövt en vinst nu på söndag och ett skadeskjutet Atlanta United är kanske den perfekta motståndet för det ändamålet.

Under Nations League-uppehållet så sade Ronny Deila, NYCFC:s tränare sedan tre säsonger, farväl till klubben då han fick ett erbjudande från belgiska Standard Liege. Att en topptränare från MLS lämnar de regerande mästarna för att ta över ett belgiskt lag som inte direkt är en titelkandidat avslöjar verkligen att MLS har en bra bit kvar för att nå en respekterad status.

Interimtränaren Nick Cushing har inte haft en bra start på sitt nya jobb då lagets resultat drastiskt har försämrats under hans ledning. Fyra raka matcher utan vinst tillhör verkligen inte vanligheten för titelfavoriten NYCFC.

Från att ha hållit nollan i sex raka ligamatcher så har de nu släppt in tio mål på de fyra senaste matcherna och såg ut att vara riktigt illa ute mot Cincinnati senast, men lyckades kvittera i en galen 4-4-match.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlantas skadekris har ingen ljusning

Vanligtvis så hade detta kanske setts som ett utmärkt läge för Atlanta att plocka en tung seger mot ett annars väldigt vasst motstånd. Men frågan är om gästerna verkligen är i skick till att hoppas på poäng här.

De var i alla fall nära när de mötte New York Red Bulls i den senaste ligamatchen, men deras 1-0-ledning blev till 1-2 inom loppet av några minuter då NY Red Bulls istället kammade hem alla tre poäng med det avgörande målet i den 89:e.

Det var åtminstone starkt att ens kunna göra det spännande mot den andra New York-klubben med tanke på den fruktansvärda skadelistan som Atlanta United har. De har en mängd spelare borta och många av dem beräknas dessutom vara borta hela säsongen, så det finns inte direkt något ljus i tunneln.

NYCFC borde vara väldigt tunga favoriter här, men med tanke på deras defensiva problem och det faktum att de har hamnat i underläge i fyra raka matcher nu utan att ha lyckats vinna gör att man ändå tvekar.

För 1.63 gånger pengarna hos Expekt spelar vi istället på att båda lagen gör mål, då Cushing uppenbart inte har fått ordning på försvaret ännu.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.63
Bolag: Expekt
Spelstopp: 23:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: