Speltips New York City – Inter Miami 24/7: Vänt trenden

Axel Sjödin Publicerat: 23 July 2022

Ett New York City som verkar ha hittat tillbaka till vinnarspåret tar emot Inter Miami under natten till söndag.

New York City - Inter Miami

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

New York City FC har chansen att återta ligaledningen i den östra konferensen då Inter Miami från den nedre tabellhalvan gäster Yankee Stadium under natten till söndag.

Efter en lite turbulent tid för de regerande mästarna, tillika en av årets titelfavoriter, NYCFC så verkar saker och ting gå åt rätt håll igen. Deras succétränare Ronny Deila lämnade nämligen klubben under landslagsuppehållet i juni för att träna belgiska Standard Liege och därefter försämrades resultaten rejält.

Innan sortin så hade New York City sex raka hållna nollor och fem raka vinster, men detta följdes upp av fem raka matcher utan vinst och fjorton insläppta mål på de kommande sex matcherna under den nya tränaren Nick Cushing.

Men i de tre senaste ligamatcherna verkar de har hittat tillbaka lite till formen under Deila och har nu vunnit tre raka och för första gången hållit nollan under Cushing i deras två senaste matcher.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Inter Miami får det tufft på lördag

Gästerna är inblandade i en jämn strid om slutspelsplatserna och kan, vid vinst, klättra upp på den sjunde och sista slutspelsplatsen över Cincinnati. Men det blir lättare sagt än gjort på Yankee Stadium.

Senast så vann de i alla fall en viktig sexpoängare mot Charlotte efter att ha gått in i halvtidsvila med ett 0-2-underläge. De dominerade dock andra halvlek och kunde fullborda vändningen med ett förlösande 3-2-mål i den 93:e minuten genom Emerson Rodríguez.

Det innebar att de bröt sin negativa trend med två raka förluster och har satt sig i ett bättre utgångsläge inför den mycket viktiga matchen mot Cincinnati nästa helg. Inför helgens match så har Inter Miami dessutom hunnit spela en vänskapsmatch mot Barcelona som de förlorade med klara 0-6, men det lär de nog inte låta sig påverkas alltför mycket utav.

NYCFC är solklara favoriter inför helgens möte utan något direkt spelvärde på den raka ettan. Vad som är intressant är dock att New York City verkar ha hittat tillbaka till den målsnåla mentalitet där de stänger matcher såsom de gjorde under Deila där de under hans fem sista matcher inte släppte in ett mål och aldrig gjort fler än två själv. Det är sättet de verkar vilja spela på och med två raka 1-0-vinster i ryggen så tycker jag att underspelet för hela 2.38 hos Expekt är ett väldigt bra spel här då de flesta verkar förvänta sig en målrik match.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2.38
Bolag: Expekt
Spelstopp: 01:00
TV: 
Stream:  cmoresport logo

Jämför odds: