26 juli 2018 DC United New York RB

Speltips New York Red Bulls – Atlanta United 1/7: Fördel hemmalaget

Hemmalaget New York Red Bulls jagar topplagen i den östra konferensen då de möter Atlanta United hemma under natten till fredag.

Ett intressant möte väntar i New York under natten till fredag då New York Red Bulls tar emot Atlanta United i kampen om viktiga poäng. Det är lite kluriga förutsättningar inför matchen, men det är tveklöst NY Red Bulls som gäller som favoriter mot ett hittills ojämnt Atlanta som inte har imponerat i år.

NY Red Bulls har däremot tagit steg i rätt riktning i år och har fortfarande vittring på topplaceringarna i den östra konferensen med halva grundserien avklarad. Resultaten skiftar dock en hel även för hemmalaget beroende på var de spelar någonstans.

De inledde säsongen med ett väldigt taskigt hemmafacit medan de vann de fem inledande bortamatcherna och därmed fortfarande har seriens högsta poängsnitt på bortagräs hittills. Den trenden har dock av oförklarliga skäl vänt tvärt och nu har de istället tre raka bortaförluster och tre raka hemmavinster i ryggen inför fredagnattens möte.

Tränare Gerard Struber saknar fortfarande Andrés Reyes inför mötet, men den tidigare tveksamma Cameron Harper kunde hoppa in senast mot Los Angeles och lär vara spelklar även här.

BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlantas skadekris bara förvärras

Gästerna har däremot tagit ett kliv tillbaka under säsongen, trots att de värvade in ett par spännande spelare i form av Thiago Almada och Luiz Araújo till offensiven inför säsongen. Resultaten har inte direkt gått som de hade räknat med hittills och de befinner sig i nuläget på tionde plats i östra konferensen, fyra poäng bakom Cincinnati på den sista slutspelsplatsen.

En lång skadelista med flera tunga namn som inte kan spela hjälper såklart inte när de ska försöka vända en negativ trend. Atlanta har haft oerhört otur med skador under säsongen då Ozzie Alonso, Brad Guzan och Dylan Castanheira kommer samtliga att missa hela resterande del av säsongen och utöver det så har de flera andra långtidsskador på en lista som verkar öka omgång för omgång nästan.

När de nu möter ett NY Red Bulls som ser starka ut så känns deras chanser att plocka med sig poäng hem inte särskilt heta. Atlantas bortafacit är inte hellet någon rolig läsning med bara en vinst och fem förluster på sju försök hittills.

Hemmalaget är favoriter av goda anledningar här och har drastiskt förbättrat sitt spel framför hemmapubliken på senaste. Därmed finns det ett spelvärde i den raka ettan här för 1.74 hos Bethard i min mening.

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: New York Red Bulls vinner
Odds: 1.74
Bolag: Bethard
Spelstopp: 02:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: