Speltips Belenenses Vitoria Guimares 11 juni 2020

Speltips Palmeiras – Atletico Goianiense 16/6: Klara favoriter

I brist på spännande europeisk fotboll vänder vi blickarna mot brasilianska Serie A och matchen mellan Palmeiras och Atlético Goianiense.

Efter elva spelade omgångar så är det Palmeiras som toppar den brasilianska ligan med 22 poäng. Det är dock fortsatt jämnt i toppen och Corinthians är bara en poäng bakom ligaledarna. Atlético Goianiense finner vi först på 15:e plats i tabellen, men de kommer från två raka segrar och är absolut inget lätt motstånd.

Men Palmeiras har också sett oerhört stabila ut under den senaste månaden. De har vunnit fem av deras senaste sex matcher och hur under samma period inte släppt in ett enda mål. Det enda krysset kom mot de regerande mästarna Atletico Mineiro för tre omgångar sedan, men annars så har de radat upp trepoängarna.

Förra året så slutade Palmeiras på tredje plats i ligan och var egentligen aldrig nära titeln, men så som de har öppnat den här säsong så har supportrar börjat hoppas. Medan Corinthians nu har en tuff bortamatch mot ett formstarkt Athlético Paranaense så har Palmeiras chansen att dra ifrån i tabellen då de har en match de borde vinna på hemmaplan i São Paulo.

PROVA 888 SPORT – MED EN AV SVERIGES BÄSTA BONUSAR! Det populära spelbolaget 888sport satsar hårt i Sverige. Nu kan du hämta upp till 100 kronor tillbaka i cash. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos 888!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Atlético GO ställs inför sin tuffaste match hittills

Gästerna avslutade förra säsongen på den övre tabellhalvan, men har fått en lite tuffare start i år. De öppnade säsongen med sex raka matcher utan vinst, men har på de senaste fem lyckats plocka upp tre tunga segrar, vilket har fått dem att klättra lite i tabellen.

De kommer senast från två raka segrar mot Fluminense med 2-0 och mot Avai med 2-1. Segrarna har dock inte direkt varit övertygande, men det har åtminstone tvättat bort krisstämpeln från klubben som har legat stabilt kring mitten sedan de blev uppflyttade till högstaligan för två säsonger sedan.

Mot Fluminense så var de en man mer på plan sedan den 21:a minuten och mot Avai så krävdes det ett mål i den 92:a minuten för att plocka alla tre poäng. Mot Palmeiras borta så kommer det krävas mer än vad de har visat hittills för att plocka poäng och styrkeförhållandena återspeglas också hos spelbolagen där Palmeiras är tunga favoriter att gå segrande ur mötet.

Medan Palmeiras har haft det klart starkaste försvaret i ligan såhär långt så tillhör Goianiense de lag som har gjort minst antal mål. Även om det har blivit fyra mål på de två senaste så är detta under helt andra omständigheter och i mitt tycke så är det inte dåliga odds på att Palmeiras vinner detta utan att släppa in mål för 2.10 hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – upp till 100 kronor tillbaka i cash!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Palmeiras vinner mot noll
Odds: 2.10
Bolag: 888sport
Spelstopp: 23:00
TV: 
Stream: 

Jämför odds: