21 januari 2020 Chelsea Arsenal Speltips

Speltips Arsenal – Brighton 9/4: Mental prövning

Arsenal gästas av ett formsvagt Brighton & Hove Albion i Premier League. Matchen spelas lördagen den 9 april 2022 med avspark kl 16:00 på Emirates Stadium.

Premier League närmar sig nu upploppet av säsongen och Arsenal ser ut att gå ett tight race om den åtråvärda fjärdeplatsen. Med två förluster på de tre senaste matcherna har man tappat mark gentemot lokalrivalen Tottenham och de står nu på samma poäng. Arsenal har emellertid en match mindre spelad.

I måndags åkte Arsenal på en klar förlust borta mot en annan London-klubb. Crystal Palace inledde då starkast och vann till slut välförtjänt med 3-0. Gunners hade annars en fin trend den senaste tiden med sex segrar på de sju föregående matcherna. Frågan är nu om veckans förlust var början på ett trendbrott.

Möjligheterna att studsa tillbaka ser dock goda ut då man nu tar emot ett mycket formsvagt Brighton & Hove Albion.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målsnåla Brighton

Brighton lyckades visserligen bryta en förlustsvit på sex raka matcher då man tog poäng hemma mot Norwich. Ett 0-0-resultat hemma mot tabelljumbon är dock inte alltför mycket att jubla över, i synnerhet då man återigen gick mållösa.

Graham Potters manskap har bara förmått göra ett mål på de sju senaste matcherna och det är uppenbart att det är något som har satt sig mentalt. Alltjämt är man spelmässigt inte dåliga, men avsluten går helt enkelt inte in och det är egentligen ett problem som man har haft under hela Potters tid i klubben.

Arsenal och Brighton möttes senast i början av oktober i en match som slutade mållös. När de nu möts igen gäller Arsenal som ganska klara favoriter. Ett spel på hemmalaget ges till ett odds omkring 1.64.

Brighton saknar självförtroende i de avgörande lägena och nu ska de bli intressant att se hur mentalt starka Arsenal är. De har haft greppet om fjärdeplatsen men kanske var förlusten senast ett tecken på att man är på väg att tappa sitt positiva momentum.

Mycket talar ändå till Arsenals fördel här, men framförallt tycker jag att ett underspel ligger väldigt nära till hands. Det blev mållöst när lagen senast möttes och det har gjorts under 2.5 mål i 9 av Brightons 11 senaste matcher. Mitt spel blir att det kommer göras under 2.5 mål i den här matchen till fina 1.88 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål
Odds: 1.88
Bolag: Betsson
Spelstopp: 16:00, lördag 9 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: