18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips Arsenal – Liverpool 9/10: Viktigt test för båda lagen

Söndagens stora match från England utspelar sig mellan serieledande Arsenal och ett krisande Liverpool.

Dessa två lag är de som förmodligen har skapat flest rubriker under de första åtta omgångarna. Arsenal går som tåget och toppar ligan samtidigt som Liverpool inte går att känna igen från i våras. Maktförhållandet mellan dessa klubbar har skiftat snabbt och det kommer att bli väldigt intressant att se hur söndagens drabbning utspelar sig.

Mikel Artetas Arsenal har överösts med med lovord under hösten och det är egentligen bara att instämma i hyllningskören. Arteta har fått in de pusselbitar han behövt under sommaren och har lyckats ta Arsenal till nästa nivå, men att det skulle gå såhär snabbt hade nog knappt de mest optimistiska Arsenal-fansen räknat med.

Det återstår dock väldigt mycket av säsongen och Liverpool kommer att bli ännu ett tufft test, men just nu så ser Arsenal ut som den enda potentiella utmanaren till Manchester City. Gunners övertygade också senast mot Tottenham och vann rivalmötet med 3-1 i en uppvisning där de var det klart bättre laget.

De har också hunnit med att slå norska Bodö/Glimt med 3-0 under veckan, men det var en väldigt reservbetonad elva som skötte den uppgiften snyggt och det lär inte ha någon större påverkan på helgens match mot Liverpool.

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Liverpool behöver verkligen en tung seger som denna

Det har spekulerats mycket kring vad som ligger bakom Liverpools plötsliga svacka. De var fantastiska under hela förra säsongen, men hittills så har laget inte gått att känna igen. Flera spelare har presterat betydligt sämre och det verkar som att Jürgen Klopps lagbygge har börjat krackelera något.

Det kommer att bli intressant att se ifall Klopp kan styra upp detta, men ifall det nu är så att laget faktiskt redan har nått sin högsta nivå och nu är på nedgång så är det väldigt få tränare som lyckas bygga en ny era i samma klubb.

Liverpool kämpade sig i alla fall tillbaka mot Brighton efter ett tidigt 0-2-underläge senast och tog ledningen i andra halvlek. Men det blev tillslut bara en poäng mot Roberto De Zerbis offensiva Brighton som kvitterade framåt slutet.

Arsenals spel är inte olikt det som legat bakom Liverpools framgångar med en hög press och kontroll över spelet. Spelbolagen håller de båda lagen nästan helt jämna, men Arsenal har trots allt sett vassare ut än Liverpool på det som Liverpool ska vara bra på. I mening har Arsenal en svag fördel här och vi kombinerar därmed dubbelchans 1X med ett spel på att båda lagen gör mål för 2.14 hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X & BLGM
Odds: 2.14
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 17:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: