Speltips Aston Villa Manchester United 9 juli 2020

Speltips Arsenal – Manchester United 23/4: Mycket på spel

Viktiga poäng står på spel när rivalerna Arsenal och Manchester United drabbar samman i Premier League. Matchen spelas lördagen den 23 april 2022 med avspark kl 13.30 på Emirates Stadium.

Arsenal – Manchester United

Premier League
Hämta bonus!
18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Efter tre raka förluster lyckades Arsenal resa sig i Londonderbyt på bortaplan mot Chelsea i onsdags. Man var effektiva och utnyttjade hemmalagets misstag med precision och kunde vinna med hela 4-2. En imponerande insats av Arsenal som gav tre mycket värdefulla poäng i den jämna kampen om fjärdeplatsen i Premier League.

Arsenal och Tottenham delar därmed för tillfället den åtråvärda positionen där de sistnämnda har den bättre målskillnaden. Nu har Gunners chansen att sätta press på Spurs som spelar senare denna lördag.

Samtidigt lär Manchester United inte ha gett upp hoppet då de kan kliva upp på samma poäng som Arsenal om de skulle vinna den här matchen. Man United har dock en match mer spelad. Viktiga poäng står således på spel i det här rivalmötet.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100% upp till 1500 kronor freebet hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spelvärde på Man United

Arsenal hade greppet om fjärdeplatsen, men tappade momentum samtidigt som Tottenham hittade formen. I och med segern mot Chelsea senast är läget helt jämnt både vad gäller antal poäng och mentalt momentum.

Manchester United sitter definitivt inte i förarsätet i någon bemärkelse. De har högst förväntningar på sig men det är inte mycket som just nu talar till deras fördel i det här racet om en CL-plats till nästa säsong.

Arsenal och Manchester United möttes senast i december på Old Trafford där det blev en målrik tillställning som hemmalaget vann med 3-2. Dessförinnan hade Gunners inte förlorat mot Man United på fem raka möten.

Nu är det Arsenal som gäller som favoriter hos spelbolagen inför den här matchen. Ett spel på hemmalaget ger omkring 2.10 gånger insatsen.

Mikel Arteta har ett större avbräck i skadade Thomas Partey. Ralf Rangnick har dock en längre en skadelista där det osäkert vad gäller Ronaldo, Varane och Fred medan Shaw, Pogba och Cavani inte kommer till spel.

Mycket talar till Arsenals fördel och de lär nog komma att ta initiativet i den här matchen. Samtidigt tror jag att en sådan matchbild kan komma att passa Man United ganska väl. På pappret är Rangnicks manskap inte sämre än Artetas även om de saknar en del viktiga pjäser och jag tror att det här kommer att bli en jämn batalj.

Därför finner jag ett bra spelvärde i att Man United kommer lyckas gneta sig till åtminstone en poäng i den här matchen. Mitt spel blir X2 till 1.79 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100% upp till 1500 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.79
Bolag: Expekt
Spelstopp: 13:30, lördag 23 april 2022
TV: 
Stream: 

Jämför odds: